Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 7.9.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Ykkösliigassa, Kakkosliigassa ja EM-karsinnoissa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa käyttää itselle sopivalla tyylillä.

Coventry – Blackpool

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa toisensa kohtaavat Coventry ja Blackpool. Kotijoukkue on kerännyt kuudella ensimmäisellä kierroksella kolme voittoa ja kolme tasapeliä. Vierasjoukkue on ehtinyt napata myös kolme voittoa ja kolme tasapeliä. Sky Blues on pelannut kotonaan ilman pisteiden menetystä ja siten, että omissa verkot eivät ole soineet. Seasiders on muuttunut viime kauden jälkeen niin, että edellisen kauden sijoitusta halutaan tosissaan alkaa parantaa. Peliesitykset halutaan viedä hieman aktiivisempaan suuntaan. Viimeksi koitos Portsmouthia vastaan päättyi vähämaaliseen tasapeliin. Sitä seurasi cupissa viisi maalia ja helppo voitto Morecambea vastaan. Isännät pelasivat viimeksi runsasmaalisen pistejaon Oxfordin kanssa ja ottivat cupissa voiton Walsallia vastaan. Taivaansiniset saavat olla kotonaan noin 40 prosentin voittajaehdokkaita. Kannatusta on tullut yli 50 prosenttia, joten ykkönen laitetaan ohitukseen. Oranssipaidat kestävät kokonaisuutena hyvin vertailua ja niin ikään tappiottomina omaavat hyvän mahdollisuuden menestyä.

Wycombe – Lincoln

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa toisensa kohtaavat Wycombe ja Lincoln. Isännät ovat napanneet kuudelta ensimmäiseltä kierrokselta kolme voittoa ja kolme tasapeliä. Kotijoukkue esiintyi edellisellä kierroksella maalittoman tasapelin merkeissä AFC Wimbledonia vastaan. Sitä edelsi neljä maalia ja täysi pistepotti Southendin kustannuksella. Vierasjoukkue on ehtinyt saalistaa neljä voittoa ja muutaman tappion. Edellisellä kierroksella tuli täysi pistepotti Fleetwoodia vastaan. Sitä seurasi cupissa tappio Doncasteria vastaan. Wanderersia ennakoitiin ennen kauden alkua jopa yhdeksi ehdokkaaksi ajatellen häntäpäätä, joten siihen nähden ensimmäiset viikot ovat sujuneet mainiosti. Vieraita povattiin kauden alla ylemmäksi, mutta kyse on silti nousijasta, joten tärkein tehtävä on sarjapaikka. Ensimmäisellä kuudella kierroksella etenkin alakerta on ollut hyvä. Imps on matkallakin miniluokan ennakkosuosikki. Ykkönen on sen verran ylipelattu, että otetaan kakkosesta rohkea tolppa.

Fleetwood – Oxford

Fleetwood pelaa Oxfordia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Ykkösliigassa. Kotijoukkue on onnistunut nappaamaan kolme voittoa, yhden tasapelin ja muutaman tappion. Vierasjoukkue on pelannut kerran voitollisesti, muutaman kerran pistejaon merkeissä ja kolmesti tappioiden muodossa. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella tappiollisesti Lincolnia vastaan. Lisäksi cupissa tuli niukka tappio Accringtonia vastaan. Vieraat esiintyivät viimeksi runsasmaalisen tasapelin merkeissä Coventrya vastaan. Tuolloin kumpikin nippu onnistui maalinteossa kolme kertaa. Cupissa napattiin hetkeä myöhemmin voitto selvästi heikommasta Norwich U21:sta. Viimeiset neljä kierrosta on menty ilman voittoja, mutta hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu onnistumisia. Alakertaa tulisi laittaa kuntoon. Kolmeen viimeiseen kierrokseen omissa verkot ovat soineet 10 kertaa. Taidoiltaan miehistöt ovat lähellä toisiaan. Fishermen on kotonaan karvan yli 40 prosentin ennakkosuosikki. Kannatusta on yli 55 pinnaa, joten muuta vaihtoehtoa on vaikea nähdä kuin mennä ohituskaistalle.

Tranmere – Gillingham

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Tranmere pyrkii voittamaan Gillinghamin. Isännät ovat keränneet viidestä ensimmäisestä ottelustaan yhden voiton, tasapelin ja kolme tappiota. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Rotherhamia vastaan. Sitä edelsi kahden maalin tappio Bristolia vastaan. Ensimmäinen ja samalla ainoa voitto on tullut surkeaa Boltonia vastaan. Vierasjoukkue on napannut kamppailuistaan yhden voiton, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Miehistö pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti mainittua Boltonia vastaan. Cupissa tuli perään tappio Colchesteria vastaan. Perustasoltaan nippu on kaksikosta hieman edellä. Rovers pelasi viime kaudella Kakkosliigan puolella, joten tärkein tehtävä on vakiinnuttaa sarjapaikka. Super Whites on pelannut viihdyttäviä ja jopa runsasmaalisia otteluita. Nyt aineksia on myös viihdyttävään koitokseen. Voitto tekisi nipuille hyvää. Tasaiseen otteluun ykköselle on annettavissa kuitenkin noin 40 prosenttia. Vaikeastikin ennakoitavaan peliin ykköstä on vaikea nostaa tolpaksi saakka, joten risti tulee kylkeen.

Bristol – Accrington

Jalkapallon Englannin Ykkösliigaa, toisensa kohtaavat Bristol ja Accrington. Kotijoukkue on napannut kuudelta ensimmäiseltä kierrokselta muutaman voiton, tasapelin ja kaksi tappiota. Vierasjoukkue on ehtinyt kerätä yhden voiton, tasapelin ja kolme tappiota. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella tappiollisesti Burton Albionia vastaan. Sitä edelsi voitto Oxfordia vastaan. Cupissa tuli tappio Plymouthia vastaan. Hyökkäyspelaamisen kanssa kaivataan lisää potkua. Perustasoltaan nippu kuuluu osaksi alempaa keskikastia. Stanley kuuluu osaamiseltaan niin ikään osaksi alempaa keskikastia. Edellisellä kierroksella pelattiin voitollisesti MK Donsia vastaan. Sitä seurasi cupissa voitto Fleetwoodia vastaan. Voitto MK Donsia vastaan oli kauden ensimmäinen kolme pistettä. Se teki itseluottamukselle hyvää. Perustasoltaan Roversia on pidettävä hieman parempana porukkana, mutta varsinaista tasoeroa on vaikea nähdä. Asetelmat ovat monella tavalla tasaiset. Ykköseen päädytään noin 45 prosentilla. Ykköstä on pelattu selvästi liikaa, joten ohituskaista on sopivaa peli-idean ainesta.

Grimsby – Crewe

Jalkapallon Englannin Kakkosliigaa, Grimsby saa vastaansa Crewen. Kotijoukkue on kerännyt kuudelta ensimmäiseltä kierrokselta kolme voittoa, muutaman tasapelin ja tappion. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella voitollisesti Walsallia vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa. Koitosta edelsi niin ikään täysi pistepotti Port Valea vastaan. Viimeksi cupissa tuli kuitenkin tappio Scunthorpelle. Viime kauden jälkeen kokoonpano on kokenut vahvistusta. Nousukarsintoihin on realistinen sauma. Ratkaisuvoimaa on löytynyt hyvin. Vierasjoukkue on saalistanut neljä voittoa ja kaksi tappiota. Viimeksi ottelu Bradfordia vastaan päättyi voittoon numeroin 2-1. Perään tuli cupissa tappio Burton Albionia vastaan. Miehistö on perustasoltaan myös nousukarsintojen laatua, joskin hieman kaksikosta edellä. Perustasot ovat silti lähellä toisiaan ja ottelu on muutenkin tasainen. Marinersia on pelattu noin 45 pinnaa, joten ykköselle on tullut liikaa peliä. Laitetaan se ohitukseen.

Plymouth – Oldham

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa toisensa kohtaavat Plymouth ja Oldham. Kotijoukkue on ehtinyt voittaa kolme kertaa, jonka ohella pistejakoja on pelattu kerran ja tappioita on tullut kahdesti. Vierasjoukkue on kerännyt yhden voiton, tasapelin ja neljä tappiota. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella tappiollisesti Northamptonia vastaan, kun taas Latics pelasi pettymyksen merkeissä Colchesteria vastaan. Tuolloin vastustajan yksi osuma riitti voittoon saakka. Vihreäpaidat pelasivat vielä viime kaudella Ykkösliigassa, joten tällä kaudella tavoitteena on mahdollistaa paluu pois Kakkosliigasta. Kyseessä on hyökkäysvoimainen nippu, mutta alla on neljään viimeiseen koitokseen vain yksi voitto. Laatua pitäisi riittää taistella hyvistä sijoituksista. Vierailla varsinkin maalinteko on kapealla pohjalla. Maalinteossa ei ole onnistuttu kolmea kertaa enempää. Perustasoltaan nippu on kuitenkin keskikastin luokkaa. Tasokkaampi ja parempi Argyle saa olla kotonaan noin 55 prosentin ennakkosuosikki. Ykkönen on pikkuisen ylipelattu, mutta eiköhän sen voi merkata tolpaksi saakka.

Carlisle – Exeter

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa paremmuudestaan taistelevat Carlisle ja Exeter. Kotijoukkue on onnistunut voittamaan muutaman kerran, pelaamaan kerran pistejaon merkeissä ja häviämään kolmeen otteeseen. Vierasjoukkue on ollut alkukaudesta erinomaisessa pelivireessä. Onnistumisia on tullut aika lailla onnistumisten perään. Kuuteen koitokseen kasassa on neljä voittoa ja muutama tasapeli. Perustasoltaan nippu kuuluu osaksi nousukarsintoja, ei sentään ihan kärkeen. Viime kauden jälkeen on koettu kuitenkin hieman vahvistusta. Varsinkin alakerta toimii hyvin ja organisoidusti. Itseluottamus on varmasti kunnossa. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Mansfieldiä vastaan. Sitä seurasi cupissa onnistuminen Cheltenhamia vastaan. Viime kaudesta muuttuneet isännät pelasivat viimeksi voitollisesti Scunthorpea vastaan. Se oli itseluottamukselle tärkeä onnistuminen. Perustasoltaan vieraat ovat sen verran edellä, että myös reissussa on syytä puhua marginaalisesta voittajasuosikista. Pinnat ovat kohdallaan, mutta suoraa kakkosta ei uskalla napata. Lähdetään liikkeelle ristikakkosella.

Englanti – Bulgaria

Jalkapallon EM-karsinnoissa Bulgaria matkustaa Englannin vieraaksi. Kotijoukkue on kerännyt kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta kaksi voittoa. Ensimmäisellä kierroksella voitto tuli Tshekkiä vastaan ja perään Montenegron kustannuksella. Ensimmäiseen kahteen otteluun maalinteossa onnistuttiin jopa 10 kertaa. Vierasjoukkue on pelannut kaksi kertaa pistejakona ja kaksi kertaa tappioiden muodossa. Ensimmäinen voitto on siis vielä saamatta. Maalinteossa on onnistuttu neljään koitokseen viisi kertaa. Edellisellä kierroksella tuli viihdyttävien vaiheiden jälkeen tappio Kosovoa vastaan. Ensimmäiset kierrokset ovat menneet pettymysten merkeissä. Toisaalta nipulla on tekeillä muutoksia kokoonpanossa ja ikärakenteen vaihtumista. Itseluottamus ei ole kuitenkaan hääppöinen. Tasoero valkopaitojen eduksi on luonnollisesti karmea. Wembleyllä on vaikea nähdä, että jättimäiset altavastaajat omaisivat uskottavia mahdollisuuksia. Noin 90 pinnalla tulevaa ykköstä on turha miettiä.

Islanti – Moldova

Jalkapallon EM-karsinnoissa Islanti pelaa Moldovaa vastaan. Kotijoukkue on napannut neljällä ensimmäisellä kierroksella kolme voittoa ja yhden tappion. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella voitollisesti Turkkia vastaan. Sitä edelsi onnistuminen Albaniaa vastaan. Ensimmäiseen neljään otteluun maalinteossa on onnistuttu viisi kertaa. Alakerta on toiminut hyvin lukuun ottamatta selvää tappiota Ranskaa vastaan. Tuolloin omissa verkot soivat neljä kertaa. Tällaiset koitokset on voitettava, jos EM-kisoihin halutaan mennä. Vierasjoukkue on ehtinyt kerätä yhden voiton ja kolme tappiota. Maalinteossa on onnistuttu kaksi kertaa. Omissa verkot ovat soineet 10 kertaa. Edellisellä kierroksella tuli tappio Albaniaa vastaan. Sitä edelsi vähämaalinen voitto onnettomasta Andorrasta. Tien päällä kahdesta ottelusta on tullut kaksi tappiota ilman itse tehtyä osumaa. Sinipaidat ovat niin vahvasti edellä, että ykköselle annetaan noin 75 pinnaa. Lähes oikein pelattu ykkönen tulee tolpaksi saakka.

Liettua – Ukraina

Jalkapallon EM-karsinnoissa Liettua pelaa Ukrainaa vastaan. Kotijoukkue on pelannut kolmella ensimmäisellä kierroksella kerran pistejakona ja kahdesti tappioiden merkeissä. Viimeksi selvä tappio koettiin Serbiaa vastaan. Tuolloin omissa verkot soivat neljä kertaa. Koitosta edelsi vähämaalinen tasapeli Luxemburgia vastaan. Vierasjoukkue on esiintynyt hyvin, sillä lohkossa ollaan kärjen paikalla. Neljään otteluun kasassa on kolme voittoa ja yksi tasapeli. Neljään otteluun maalinteossa on onnistuttu kahdeksan kertaa. Omissa verkot ovat soineet vain kerran. Viimeksi voitto irtosi Luxemburgia vastaan. Sitä edelsi täysi pistepotti Serbiaa vastaan. Perustasoltaan vieraat ovat selvästi edellä, ja jos isännät olivat niin ongelmissa Luxemburgin kanssa, se kertoo heistä paljon. Kansojen Liigassa tuli kuudesta ottelusta kuusi tappiota ja tippuminen alemmaksi. Itseluottamusta ei oikein ole. Kakkonen tulee hieman yli 60 pinnalla. Käytännössä oikein pelatun kakkosen voi ottaa varmaksi asti.

Serbia – Portugali

Jalkapallon EM-karsinnoissa Serbia saa vastaansa Portugalin. Isännät ovat keränneet kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta yhden voiton, tasapelin ja tappion. Vierasjoukkue on ehtinyt napata vain kahdesta ottelustaan kaksi pistejakoa. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti Liettuaa vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse neljä kertaa. A Seleção das Quinas pelasi viimeksi vähämaalisen tasapelin juuri Orlovia vastaan. Kansojen Liigassa mentiin kesällä päätyyn saakka. Finaalissa kaatui Hollanti maalein 1-0. Kahden pistejaon vuoksi varsinkaan tappioon ei olisi varaa. Vieraiden vahvuudet löytyvät tasokkaasta alakerrasta, jota osataan hyvin organisoida. Kummallakin ryhmällä on yhdestä kahteen poissaoloa. Mitä ilmeisemmin vähämaalisessa koitoksessa perustasoltaan paremmat Lusitaanit ovat vähän yli 40 prosentin voittajaehdokkaita. Pinnat ovat hyvin kohdallaan. Suoraa kakkosta ei uskalla ottaa, joten ristikakkonen on ihan hyvää peli-idean ainesta.

Ranska – Albania

Jalkapallon EM-karsinnoissa Ranska pelaa Albaniaa vastaan. Kotijoukkue on kerännyt neljältä ensimmäiseltä kierrokselta kolme voittoa ja yhden tappion. Sinipaidat kärsivät aiemmin yllättävän tappion Turkkia vastaan, mutta EM-karsinnat ovat sujuneet muuten vahvasti. Edellisellä kierroksella tuli neljän maalin voitto surkeaa Andorraa vastaan. Vierasjoukkue on ehtinyt voittaa kaksi kertaa ja hävitä kahdesti. Neljään ensimmäiseen otteluun maalinteossa on onnistuttu viisi kertaa. Edellisellä kierroksella punamustat nappasivat kahden maalin voiton Moldovaa vastaan. Sitä edelsi niukka tappio Islantia vastaan. Piste-eroa Gallian kukkoihin ei ole kolmea pistettä enempää, mutta voitot ovat tulleet heikoista vastustajista. Isännillä on useampia poissaoloja, mutta ykköseen päädytään silti pikkuisen alle 90 prosentilla. Tasoero on kaikilla tavoilla karmea. Kyse on erittäin selvästä varman valinnasta.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 7.9.2019 | Tilastot

 CoventryBlackpool 
Sarjataulukossa43
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-03-3-0
Tehdyt-päästetyt maalit10-610-5
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-03-3-0
Maalipuntari 6 edellistä10-610-5
   
   
 WycombeLincoln
Sarjataulukossa42
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-04-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit10-612-4
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-04-0-2
Maalipuntari 6 edellistä10-612-4
   
   
 FleetwoodOxford
Sarjataulukossa918
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-21-2-3
Tehdyt-päästetyt maalit10-89-13
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä10-89-13
   
   
 TranmereGillingham 
Sarjataulukossa1916
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-31-2-2
Tehdyt-päästetyt maalit8-89-6
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-41-2-3
Maalipuntari 6 edellistä8-1111-9
   
   
 BristolAccrington
Sarjataulukossa1420
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-31-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit5-75-9
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä5-77-10
   
   
 Grimsby Crewe
Sarjataulukossa43
Voitot-tasapelit-häviöt3-2-14-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit13-77-7
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-14-0-2
Maalipuntari 6 edellistä13-77-7
   
   
 Plymouth Oldham 
Sarjataulukossa622
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-21-1-4
Tehdyt-päästetyt maalit10-63-8
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-1-4
Maalipuntari 6 edellistä10-63-8
   
   
 CarlisleExeter
Sarjataulukossa181
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-34-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit7-107-3
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-34-2-0
Maalipuntari 6 edellistä7-107-3
   
   
 EnglantiBulgaria
Sarjataulukossa14
Voitot-tasapelit-häviöt2-0-00-2-2
Tehdyt-päästetyt maalit10-15-7
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-10-4-2
Maalipuntari 6 edellistä17-57-9
   
   
 IslantiMoldova
Sarjataulukossa35
Voitot-tasapelit-häviöt3-0-11-0-3
Tehdyt-päästetyt maalit5-52-10
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä7-73-12
   
   
 LiettuaUkraina
Sarjataulukossa51
Voitot-tasapelit-häviöt0-1-23-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit3-78-1
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-43-2-1
Maalipuntari 6 edellistä4-149-5
   
   
 SerbiaPortugali
Sarjataulukossa34
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-10-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit5-71-1
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-4-0
Maalipuntari 6 edellistä12-106-3
   
   
 RanskaAlbania
Sarjataulukossa14
Voitot-tasapelit-häviöt3-0-12-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit12-35-3
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-13-0-3
Maalipuntari 6 edellistä15-36-7
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö