Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 8.12.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa käyttää haluamallaan tyylillä.

Arsenal – Huddersfield

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Huddersfield matkustaa Arsenalin vieraaksi. Kotijoukkue pelasi viikolla runsasmaalisen tasapelin Manchester Unitedin vieraana, joten miehistö jatkaa elokuun jälkeen edelleen tappiottomana. Manchester Unitedia vastaan täysi pistepotti olisi ollut otettavissa. Tykkimiehet ovat olleet hyökkäyspelaamisensa kanssa erinomaisessa pelivireessä, sillä kaikki kilpailut mukaan lukien neljään edelliseen otteluun isännät ovat tehneet toistakymmentä maalia. Edellisessä kotikamppailussaan Gunners latoi neljä maalia paikallisvastustaja Tottenhamin verkkoon. Pelaajiston itseluottamus on jälleen varmasti kunnossa. Vierasjoukkueella on alla sen sijaan tappiot Bournemouthille ja Brightonille, eikä hetken aikaa paremmalta näyttänyt pelivire ole pysynyt sellaisena. Materiaaliltaan Terriers on yksi sarjan todennäköisimmistä putoajaehdokkaista. Sarjapaikan säilyttämisen kanssa on täysi työ. Varsinkin vieraissa hyökkäysuhan saaminen on vaikeaa. Muutamia loukkaantumisia ja pelikieltoja on myös vierailijoilla. Heillä on päivä enemmän lepoetua, mutta muilla osa-alueilla etu on lontoolaisilla. Suuri altavastaaja keskittyy oman maalinsa suojelemiseen ja iskemään vastaiskuilla. Montaa hyvää maalipaikkaa tuskin tulee. Suurta punavalkoisten hallintaa on siis odotettavissa, eikä selkeänumeroinenkaan kotivoitto ole kaukana.

Manchester United – Fulham

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa vastakkain asettuvat Manchester United ja Fulham. Isäntien edellinen kamppailu päättyi runsasmaaliseen tasapeliin Arsenalin kanssa, kun taas toiseksi edellisellä kierroksella pisteet tasattiin Southamptonin kanssa. Vaikka viimeksi vastassa olikin Arsenal, otteluohjelmasta ei voi edellisten viikkojen heikkoa pelivirettä syyttää, sillä vastassa ovat olleet Crystal Palace ja mainittu Southampton. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut jälleen yllättävän suuria vaikeuksia, mutta sentään hyökkäyspelaaminen on tuottanut kelvollisesti onnistumisia. Punapaidoilla on edelleen loukkaantumisia. Mestarien liigaa lukuun ottamatta alisuorittaminen ei ota loppuakseen. Nyt paluu voittojen pariin olisi syytä tehdä, mikäli seurassa ei lähdetä tekemään suurempia muutoksia. Vastassa on onnettoman alkukauden pelannut vierasjoukkue, jolla etenkin hyökkäyspelaaminen on tuskaa. Voittoihin on pystytty tähän mennessä vasta kahdesti. Viimeksi Mökkiläiset saivat sentään tasapelin Leicesteriä vastaan. Lontoolaisillakin on rasitteenaan muutamia poissaoloja. Luotto manchesterilaisia kohtaan ei ole korkealla, mutta kaikesta huolimatta paperilla tasoero heidän hyväkseen on suuri. Paineet ovat The Redsillä, mutta rutiinitason suorituksella pitäisi voitto irrota.

West Ham – Crystal Palace

West Ham ja Crystal Palace iskevät yhteen, kun pelit jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme voittoa. Toiseksi edellisessä kamppailussaan miehistö voitti Newcastlen vieraissa peräti kolmen maalin erolla. Viikollakin tullut voitto oli aivan ansaittu, kun Cardiff saatiin nujerrettua. Suunta on menossa siis selvästi kohti parempaa. Toisaalta edellisten viikkojen otteluohjelma on ollut suotuisa. Terveystilanne ei ole edellenkään parhaasta päästä, sillä useampia poissaolijoita löytyy. Vierasjoukkueella on alla iso kasa pettymyksiä lukuun ottamatta Burnleyn kaatamista. Viimeksi Kotkat hävisivät Brightonin vieraana. Hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut monesti vaikeaa. Brightonia vastaan saatiin pelata tunnin ylivoimalla, mutta silti jääden pisteittä. Pelaajiston itseluottamus ei ole varmasti korkealla. Vieraissa peliesitykset ovat olleet onnettoman huonoja, eikä siellä edes jonkinlaista hyökkäysuhkaa meinata löytää. Myös heillä on muutamia loukkaantumisia. Vaikka paperilla miehistö on peliesityksiään parempi, Hammers on kaksikosta laadukkaampi osapuoli ja kotonaan näillä perusteluilla vahvoilla.

Burnley – Brighton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Burnley ja Brighton. Kotijoukkueen vaisut peliesitykset saivat jatkoa viimeksi Liverpoolia vastaan. Vielä viime kaudella The Clarets oli yksi sarjan positiivisimmista yllättäjistä, mutta nykyisellään tilanne on aivan toista. Varsinkin hyökkäyspelaaminen on onnetonta, mutta toisaalta monesti puolustyöskentelykin on heikkoa. Pelaajiston itseluottamus on surkea, eikä materiaalista muutenkaan saada oikein irti mitään. Mikäli suuntaa ei saada pian muutettua, sarjapaikan säilyttäminen tuskin tulee kysymykseen. Monta asiaa pitäisi tehdä toisin. Vaikeasta otteluohjelmasta ei voi tehdä syntipukkia, sillä Liverpoolia lukuun ottamatta edellisten viikkojen vastustajat ovat olleet kaukana sarjan parhaimmistosta. Vierasjoukkueen lähtökohdat ovat sen sijaan selvästi paremmat, sillä alla on kaksi voittoa putkeen. Viimeksi täysi pistepotti napattiin Crystal Palacesta. Albion on vieraissa vahvasti puolustuspelaaminen edellä olevaa tyyppiä, eikä nytkään montaa maalia ole odotettavissa. Materiaaliltaan Lokit eivät ole kummoinen nippu, mutta ei heitä voi tässä ainakaan heikommaksi kutsua. Heillä on myös pientä lepoetua. Lancashirelaisten kotietu on ollut niin heikko, että vieraissakin The Seagulls on syytä ottaa tarkempaan mietintään.

Cardiff – Southampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Cardiff ja Southampton. Walesilaiset kokivat edellisessä kamppailussaan tappion West Hamille, mutta sarjanousijan pelivire on menossa kuitenkin parempaan suuntaan. Viimeisestä viidestä taistosta alla on muutama voitto. Materiaaliltaan miehistö on yksi sarjan heikoimmista porukoista, mutta mikäli pelivireen koheneminen säilyy edellisten viikkojen tasolla, sarjapaikan säilyttäminen on täysin mahdollista. Toisaalta West Hamia vastaan tappio oli ansaittu. Edellisessä kotipelissä napattiin mainio voitto Wolverhamptonista. Neljään kotiotteluun alla on kolme voittoa. Vierasjoukkue on ehtinyt vaihtamaan jo valmennustaan, sillä Mark Hughes ei saanut jatkaa tehtävässään Manchester United -taiston jälkeen. Materiaaliltaan The Saints on parempi mitä sarjataulukko osoittaa, mutta tulosta ei meinaa tulla millään. Pelaajisto ei usko kunnolla itsekään omaan tekemiseensä. Maalinteko tuottaa tuskaa, eikä muutama loukkaantuminen helpota tilannetta. Viimeksi Tottenhamia vastaan pisteille pääseminen ei tullut kysymykseen, mutta pelitilanteiden valossa kamppailu oli loppulukemia tasaisempi. Isännillä on hieman pidempi valmistautumisaika, mutta perustasoltaan vierailijat ovat edellä. Ottelusta on lupa odottaa hyvin tasaista ja vähämaalista, eikä näillä tiedoilla lievänkään voittajasuosikin löytäminen ole helppoa.

Chelsea – Manchester City

Jalkapallon Englannin Valioliigan huippuottelussa toisensa kohtaavat Chelsea ja Manchester City. Luvassa on yksi loppuvuoden mielenkiintoisimmista kohtaamisista. Isännät hävisivät edellisellä kierroksella yllättäen Wolverhamptonille, ja edellisten viikkojen aikana lontoolaisten pelivire on ollut muutenkin epätasainen. Vierasjoukkue lähtee kamppailuun mainioista lähtöasetelmista, sillä alla on taas lähes pelkkiä onnistumisia. Yhtä Mestarien liigan tasapeliä lukuun ottamatta voittoja on tullut voittojen perään. Vaikka loukkaantumisia on ollut ja niitä on edelleen, materiaali on timanttisen leveä ja laaja. Heikkoja lenkkejä ei ole. Pelaajiston itseluottamus on myös valtavan hyvä. Viimeksi täysi pistepotti napattiin Watfordista. Vieraissakin manchesterilaiset ovat olleet lähes mahdottomia pysäytettäväksi. Heidän tulivoimansa ja hyökkäyspelaamisensa on omaa luokkaansa. Minkäänlaiseen hyvän olon tunteeseen ei seurassa ole kuitenkaan varaa, eikä sellaista Pep Guardiolan alaisuudessa ole myöskään vaarana. Sinipaitojen kotiedusta huolimatta Sky Blues on kamppailussa vahvoilla. Haaste taivaansinisille on hyvin mielenkiintoinen, mutta monella osa-alueella etu kuuluu sarjakärjelle.

Leicester – Tottenham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Tottenham matkustaa Leicesterin vieraaksi. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Fulhamia vastaan, kun taas kotona on alla täysi pistepotti Watfordista. Fulhamia vastaan tappion kokeminen ei olisi ollut vääryys. Kettujen puolustuspelaaminen on toiminut pääasiassa hyvin, mutta maalintekovoimaa kaivataan lisää. Kyseessä on ollut yksi sarjan vähämaalisimmista nipuista. Enemmän kuin yhden maalin tekeminen on luonnistunut syyskuun jälkeen kerran. Muutamia poissaoloja on rasitteena. Lontoolaiset matkustavat sinipaitojen vieraaksi hyvän pelivireen saattelemana, sillä alla on viidestä edellisestä kilpailullisesta ottelusta neljä voittoa. Viimeksi Spurs voitti Southamptonin, mutta valkopaidat eivät olleet selvästi parempi osapuoli. Pientä ailahtelua on ollut. Arsenalin vieraana alakerrassa oli vaikeuksia, mutta muuten reissussakin on tullut kiitettävästi onnistumisia. Vierailijoillakin on muutamia poissaoloja. Tasoero miehistöjen välillä on toki suuri, mutta Foxesin kotietu tasoittaa lähtökohtia selvästi. Heidän vieraanaan on tehty keskimäärin alle yksi maali ottelua kohden, mutta loppuvuoden vastustajat eivät ole olleet lähellekään sarjan parhaimmistoa. Tulivoimainen Lillywhites lienee tien päälläkin vahvoilla.

Norwich – Bolton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, mainion alkukauden pelannut Norwich isännöi Boltonia. Kanarianlinnut ovat olleet jälleen erinomaisessa pelivireessä, sillä alla on edellisestä viidestä ottelusta neljä voittoa. Sarjataulukossa kärkipaikka on toki pientä ylisuorittamista, mutta materiaaliltaan miehistö on yksi potentiaalinen ehdokas taistelemaan paikoista ensi kaudeksi Valioliigaan. Kotijoukkueen itseluottamus on korkealla, ja kun materiaalista saadaan revittyä irti kiitettävästi tehoja, lähtökohdat viikonlopullekin ovat mainiot. Edellisellä kierroksella voitettiin heikko Rotherham. Keltavihreät ovat yksi sarjan tulivoimaisimmista nipuista. Loistavaa hyökkäyspelaamistaan ryhmä pääsee jälleen esittelemään, sillä vieraaksi saapuva Wanderers on pelannut monta viikkoa putkeen ilman minkäänlaista menestymistä. Muutamia tasapelejä on mahtunut matkan varrelle, mutta voittoja ei ole irronnut syyskuun jälkeen. Hyökkäyspelaamisen kanssa on tuskaa. Alakerta toimii pääasiassa aivan kelvollisesti, mutta maalintekovoimaa on vähän. Etenkin vieraissa hyökkäyspelaaminen on onnetonta. Parista poissaolostakin huolimatta isännät lähtevät iltaan selvänä ennakkosuosikkina.

Middlesbrough – Blackburn

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Middlesbrough ja Blackburn. Punapaidat hävisivät edellisssä kamppailussaan selvästi Aston Villaa vastaan, kun taas Roversilla on alla täysi pistepotti Sheffield Wednesdayn kustannuksella. Kotijoukkueen vahvuutena on tiivis ja organisoitu puolustuspelaaminen, jota on varmasti painotettu lisää edellisen kierroksen heikon peliesityksen jälkeen. Materiaaliltaan Boro on kuitenkin yksi vahvimmista ehdokkaista mukaan nousukarsintataisteluun. Nyt selvää tasonnostoa heiltä voinee odottaa. Kotona vastustajat ovat jääneet edellistä kertaa lukuun ottamatta lähes jatkuvasti olemattomiin maalimääriin. Vierailijat ovat perustasoltaan keskikastia, joten tasoeroa kyllä on olemassa. Sarjanousijan pelivire on muutenkin menossa laskusuuntaan, vaikka viimeksi voittoon kyettiinkin. Kieltämättä pelitilanteiden valossa voitotta jääminen ei olisi ollut iso vääryys. Puolustuspelaamisen kanssa on alkanut olemaan vaikeuksia. Etenkin tien päällä peliesitykset ovat olleet jo pidempään vaisuja. Molemmilla miehistöillä on pari poissaoloa. Laadukkaammat isännät lähtevät kamppailuun ehdottomana ennakkosuosikkina.

Leeds – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Leeds saa vastaansa QPR:n. Kotijoukkue on ollut edellisten viikkojen aikana mainiossa pelivireessä, sillä alla on viimeisestä viidestä kamppailusta neljä voittoa. Viimeksi United nappasi vähämaalisen voiton hyvin esiintyneestä Sheffield Unitedista. Perustasoltaan miehistö on jopa yksi sarjan suurimmista mestariehdokkaista. Muutamia poissaoloja on kuitenkin rasitteena. Varsinkin kotona puolustuspelaaminen on toiminut erinomaisesti. Vierasjoukkue, joka on ollut alkukauden yksi suurimmista yllättäjistä, on menossa hieman laskusuuntaan, sillä etenkin alakerran kanssa on alkanut olemaan hankaluuksia. Omiin on mennyt marraskuun kolmannen päivän jälkeen jokaisella kierroksella vähintään kaksi maalia. Viimeksi Ärrät hävisivät runsasmaalisen taiston päätteeksi Hullille. Pelitilanteiden valossa lontoolaisille pisteille pääseminen ei olisi ollut vääryys. Kymmeneen matkaotteluunsa sinivalkoiset ovat voittaneet kolmesti. Edellisessä reissupelissä ei onnistuttu kaatamaan heikkoa Rotherhamia. Vierailijat olivat varsinkin ihan alkukauden aikana onnekkaita. Parempi materiaali ja kotietu tekevät The Whitesista ehdottoman voittajaehdokkaan.

Wigan – Derby

Wigan kohtaa Derbyn jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden voiton, kun taas vierasjoukkue on samassa ajassa venynyt voittoon kolmesti. Isäntien hyökkäyspelaaminen on ollut pitkään vaisua lukuun ottamatta voitokasta taistoa Blackburnia vastaan. Viimeksi miehistö jäi hieman yllättävään tasapeliin Boltonin kanssa. Tuolloin hyökkäyspelaaminen jätti taas paljon parantamisen varaa. Kotietu on ollut kuitenkin merkittävä ja siellä elokuun jälkeen vain Leeds on tehnyt heille enemmän kuin yhden maalin. Loukkaantumiset ovat vaikeuttamassa valmistautumista, sillä ainakin muutaman tärkeän pelaajan pelikunto on arvoitus. Vierailijat nappasivat viimeksi ansaitun voiton Swanseasta. Tasokkaiden Pässien ongelmana on ollut epätasaisuus ja ailahtelevaisuus, sillä peliesitykset heittelehtivät liikaa. Perustasoltaan miehistö kuuluu mukaan nousukarsintataisteluihin, ja alemman keskikastin Athletic on kaksikosta selvästi heikompi osapuoli. Myös vierailijoilla on edelleen hieman terveyshuolia. Heiltä voi kuitenkin odottaa pelitapahtumien hallintaa. The Laticsin kotiedusta huolimatta niukka vierasvoitto pitäisi olla lähellä.

Birmingham – Bristol

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Birmingham ja Bristol. Isännät ovat voittaneet kaksi edellistä kamppailuaan onnistuen maalinteossa yhteensä viidesti ja jättäen vastustajansa maaleitta, joten miehistö on pääsemässä takaisin hyvään pelivireeseen. Viimeksi selvä voitto napattiin Prestonia vastaan. Sinipaidat ovat pelanneet paljon runsasmaalisia otteluita, mutta ajoittain hyökkäyspelaamista on tehty liikaa puolustustyöskentelyn kustannuksella. Hyökkäystehoja on löytynyt kyllä kiitettävästi, mutta jatkoa ajatellen alakertaa olisi tiivistettävä. Kotietu on ollut pitkään vahva. Vierasjoukkue voitti toiseksi edellisessä kamppailussaan heikon Ipswichin, mutta muuten onnistumiset ovat loistaneet poissaolollaan. Miehistön itseluottamus ei ole varmasti korkealla. Viimeksi City pelasi vähämaalisen tasapelin Millwallin kanssa, mutta pelitapahtumien valossa täysi pistepotti olisi ollut otettavissa. Heidän edellisten viikkojen otteluohjelma ei ole ollut haastavimmasta päästä, sillä Leedsiä lukuun ottamatta vastustajat ovat löytyneet alemmasta keskikastista tai sitä alempaa. Hyökkäyspelaaminen on ollut vain hetkittäin toimivaa. Tässä taisteluparissa kotietu on ollut isossa roolissa, eikä näillä tiedoilla suurempaa muutosta ole odotettavissa. Materiaaleissa ei ole juurikaan eroa kumpaankaan suuntaan, joten The Blues lähtee otteluun lievänä ennakkosuosikkina.

Reading – Sheffield United

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät vaisu Reading ja Sheffield United. Kotijoukkue on pelannut taas monta viikkoa putkeen ilman voittoja, mutta viimeksi isännät saivat sentään tasapelin Stokea vastaan. Royalsin materiaali ei ole niin heikko mitä sarjataulukko antaa ymmärtää, mutta materiaalista ei saada nykyisellään irti lainkaan sitä mitä pitäisi. Vaikka kautta on paljon pelaamatta, tällaisella menolla sarjapaikkaa tuskin onnistutaan säilyttämään. Suunta lienee tosin menossa vähän parempaan, joten valoa tunnelin päästä löytyy. Kotijoukkueen suurimpana ongelmana on ollut puolustuspelaaminen, sillä omiin on mennyt jo 32 maalia. Kotietukin on ollut kelvollinen vain hetkittäin. Vierasjoukkue hävisi edellisessä kamppailussaan niukasti tasokasta Leedsiä vastaan, mutta toiseksi edellisellä kierroksella täysi pistepotti napattiin Brentfordista. Sheffieldiläiset lukeutuvat materiaaliltaan nousukarsintasijoituksille, joten miehistöjen välillä tasoeroa kyllä löytyy. Vierailijoilla pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa, vaikka viimeiset viikot eivät ole menneet menestyksekkäästi. Billy Sharp on onnistunut maalinteossa jo yhteensä kymmenen kertaa, mutta edellisestä osumasta on kuitenkin aikaa yli kuukausi. The Blades lähtee otteluun vieraissakin selvänä ennakkosuosikkina, sillä monet tekijät puoltavat heidän voittoaan.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 8.12.2018 | Tilastot

 ArsenalHuddersfield
Sarjataulukossa517
Voitot-tasapelit-häviöt9-3-22-4-9
Tehdyt-päästetyt maalit32-1810-26
Kuntopuntari 6 edellistä2-4-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä12-96-8
Laukauksia/ottelu13,111,5
Pallonhallinta56,60 %47,70 %
Syöttöprosentti83,40 %76,70 %
Loukkaantumiset Özil, Monreal, Welbeck, Mavropanos Lowe, Sabiri
Pelikiellossa  Billing, Mounie
   
   
   
 Manchester UnitedFulham
Sarjataulukossa920
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-42-3-10
Tehdyt-päästetyt maalit22-2315-36
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä9-94-11
Laukauksia/ottelu12,712,7
Pallonhallinta52,60 %49,20 %
Syöttöprosentti82,20 %79,10 %
Loukkaantumiset Smalling, Sanchez, Valencia, Lindelöf, Shaw Ayite, McDonald
Pelikiellossa  
   
   
   
 West HamCrystal Palace
Sarjataulukossa1315
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-73-3-9
Tehdyt-päästetyt maalit20-2311-20
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä12-96-9
Laukauksia/ottelu11,512,9
Pallonhallinta47,60 %48,40 %
Syöttöprosentti78,10 %78,50 %
Loukkaantumiset Lanzini, Reid, Sanchez, Yarmolenko, Wilshere  Benteke, Dann, Wickham
Pelikiellossa  
   
   
   
 BurnleyBrighton
Sarjataulukossa1910
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-106-3-6
Tehdyt-päästetyt maalit14-3219-21
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-53-1-2
Maalipuntari 6 edellistä4-159-8
Laukauksia/ottelu8,38,7
Pallonhallinta43,10 %42,30 %
Syöttöprosentti72,60 %72,90 %
Loukkaantumiset Pope, Ward, Brady, Defour  Jahanbakhsh 
Pelikiellossa  Duffy
   
   
   
 CardiffSouthampton
Sarjataulukossa1618
Voitot-tasapelit-häviöt3-2-101-6-8
Tehdyt-päästetyt maalit14-3013-29
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-40-3-3
Maalipuntari 6 edellistä6-117-15
Laukauksia/ottelu11,615,1
Pallonhallinta40,90 %46,90 %
Syöttöprosentti64,30 %77,50 %
Loukkaantumiset Richards, Cunningham, Zohore Long, Bertrand, Ings
Pelikiellossa  
   
   
   
 ChelseaManchester City
Sarjataulukossa41
Voitot-tasapelit-häviöt9-4-213-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit31-1345-7
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-26-0-0
Maalipuntari 6 edellistä11-619-4
Laukauksia/ottelu17,519,1
Pallonhallinta63,00 %64,30 %
Syöttöprosentti88,60 %89,40 %
Loukkaantumiset Moses, Barkley Mendy, Mangala, de Bruyne, Agüero
Pelikiellossa  
   
   
   
 LeicesterTottenham
Sarjataulukossa83
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-511-0-4
Tehdyt-päästetyt maalit21-1828-16
Kuntopuntari 6 edellistä2-4-04-0-2
Maalipuntari 6 edellistä6-312-9
Laukauksia/ottelu12,212,9
Pallonhallinta51,20 %54,00 %
Syöttöprosentti78,50 %81,60 %
Loukkaantumiset Amartey, Ghezzal, Maguire, Vardy Dembele, Lamela, Wanyama
Pelikiellossa  
   
   
   
 NorwichBolton
Sarjataulukossa123
Voitot-tasapelit-häviöt12-4-44-6-10
Tehdyt-päästetyt maalit35-2213-26
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-00-2-4
Maalipuntari 6 edellistä16-52-7
Laukauksia/ottelu14,39,9
Pallonhallinta54,20 %44,00 %
Syöttöprosentti78,40 %67,00 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 MiddlesbroughBlackburn
Sarjataulukossa410
Voitot-tasapelit-häviöt9-8-37-8-5
Tehdyt-päästetyt maalit22-1326-30
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä6-69-11
Laukauksia/ottelu13,411,7
Pallonhallinta46,30 %49,70 %
Syöttöprosentti71,40 %69,40 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 LeedsQPR
Sarjataulukossa211
Voitot-tasapelit-häviöt11-6-38-4-8
Tehdyt-päästetyt maalit33-1724-29
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä8-610-10
Laukauksia/ottelu15,213,2
Pallonhallinta58,60 %46,50 %
Syöttöprosentti78,90 %69,50 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 WiganDerby
Sarjataulukossa157
Voitot-tasapelit-häviöt7-4-910-4-6
Tehdyt-päästetyt maalit23-2830-24
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä7-109-9
Laukauksia/ottelu12,814,3
Pallonhallinta48,70 %55,20 %
Syöttöprosentti70,20 %78,40 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BirminghamBristol
Sarjataulukossa914
Voitot-tasapelit-häviöt7-9-47-5-8
Tehdyt-päästetyt maalit30-2424-24
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-1-4
Maalipuntari 6 edellistä14-116-10
Laukauksia/ottelu12,613,2
Pallonhallinta42,00 %51,70 %
Syöttöprosentti60,40 %72,10 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 ReadingSheffield United
Sarjataulukossa216
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-1010-4-6
Tehdyt-päästetyt maalit26-3232-24
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä7-99-8
Laukauksia/ottelu11,212,9
Pallonhallinta47,50 %52,40 %
Syöttöprosentti74,10 %76,70 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa 


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö