Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 8.2.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa, Mestaruussarjassa ja Ykkösliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle hyvällä tavalla.

Brighton – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Brighton ja Watford. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Bournemouthille ja vauhdikkaan pistejaon West Hamia vastaan. Edellisessä ottelussa molemmat miehistöt ehtivät tehdä kolme osumaa. Viimeiset kuusi kilpailullista ottelua on menty ilman voittoja. Seagullsille voittaminen on edelleen vaikeaa, vaikka peliesitysten valossa tilanne voisi olla toinen. Pelaajiston itseluottamukselle yksi voitto tulisi hyvään saumaan. Varsinkin alakerran kanssa on syytä tehdä parannusta, vaikka kokonaisuutena otteet ovat olleet aivan kelvollisia. Kotona on voitettu marraskuun alun jälkeen kerran. Taustalla on yhä jokunen poissaolo. Vierasjoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Aston Villaa ja Evertonia vastaan. Edellisessä kamppailussa hieman ennen taukoa oltiin vielä kaksi maalia edellä. Vastustajan kolmas maali tehtiin viimeisten hetkien aikana. Se oli itseluottamukselle iso pettymys. Kausi on ollut myös muuten Hornetsille vaikea. Viimeksi tullut tappio oli toki ansaittu. Keltamustilla on myös poissaoloja. Materiaaleissa ei ole merkittäviä eroja. Säilymisen kannalta puhutaan tärkeistä pisteistä. Lokit voittaa kotonaan noin 45 prosentilla. Kymmenisen prosenttia ylipelattu ykkönen laitetaan sivuun.

Blackburn – Fulham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Blackburn ja Fulham. Isännät ovat saaneet kahdelta edelliseltä kierrokselta vähämaalisen pistejaon Middlesbroughin kanssa ja koko pistepotin QPR:ää vastaan. Hieman aiemmin oltiin ehditty tehdä viisi maalia Sheffield Wednesdayta vastaan. Kotijoukkue on pelannut neljällä edellisellä kierroksella ilman tappioita, mutta viimeksi tullut pistejako olisi voinut mennä hyvin myös maalin tappiona. Kotona pelattiin hetki sitten kolme kierrosta ilman voittoja, mutta kotona tappioita ei ole tullut syyskuun jälkeen. Kotona varsinkin laadukas alakerta on antanut hyvät puitteet rakentaa menestystä. Roversilla on edelleen ainakin muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina maalittoman Charltonin kanssa ja voitollisesti Huddersfieldiä vastaan. Viimeksi ilta oli hyvinkin tasainen. Siinä välissä oli ehtinyt tulla FA Cupissa tappio Manchester Cityä vastaan. Mökkiläiset on perustasoltaan yksi kärjen suurimmista haastajista. Kausi on mennyt vierailta laadukkaasti, mutta otteet ovat ailahdelleet. Siitä esimerkki tuli ilman voittoa menneessä ottelussa Charltonia vastaan. Tosin neljään viimeiseen kierrokseen omiin ei ole kolmesti mennyt osumia. Lontoolaisilla on myös muutamia poissaoloja. Kokonaisuutena parempi ja tasokkaampi Cottagers saa olla tien päällä minitason ennakkosuosikki. Kamppailu on rastittu oikein. Mennään iltaan ristikakkosella.

Brentford – Middlesbrough

Brentford pelaa Middlesbroughia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Bees nappasi edellisellä kierroksella voiton tekemällä viisi maalia Hullia vastaan. Toiseksi edellisessä kamppailussa oli tullut yllättävä niukka tappio Nottinghamia vastaan, mutta kotijoukkueen tilanne jatkuu kokonaisuutena laadukkaana. Miehistöllä on hyvä mahdollisuus taistella jopa suorasta noususta. Edellisellä kierroksella onnistumisia saatiin laajalla rintamalla, vaikka kentän tähti oli kolme osumaa tehnyt Mohamed Said Benrahma. Kotona menestystä on saatu kahdeksasta voitosta ja kolmesta tasapelistä. Taustalla on muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut tuloksellisesti aiempaa paremmin, mutta miehistön kausi on ollut edelleen haastava. Onnistumisia on tullut yllättävän vähän. Smoggies on taidoiltaan laadukas nippu, mutta sijoitus on edelleen vain alemmassa keskikastissa. Viimeiseen kahteen otteluun on tullut vähämaalinen tasapeli Birminghamia ja Blackburnia vastaan. Edellisellä kierroksella voittokaan ei olisi ollut väärin. Tien päällä on tullut kolmella edellisellä kierroksella kaksi voittoa. Vierailla on niin ikään muutamia poissaoloja. Laadukkaammat isännät voittavat aika tasan 60 prosentilla. Ykköstä on pelattu sen verran reippaasti, että napataan risti kylkeen.

Huddersfield – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Huddersfield kohtaa QPR:n. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Fulhamia vastaan, mutta pelitilanteiden valossa pistejakoon päätyminen olisi kuvannut tapahtumia paremmin. Toiseksi edellisessä ottelussa oli ehtinyt tulla maalin voitto Hullia vastaan. Terriers on pelannut nykyistä sijoitustaan paremmin, ja esimerkiksi hieman aiemmin kotona saatiin hyvä onnistuminen maalittoman merkeissä Brentfordia vastaan. Edellisellä kierroksella ensimmäiset 30 minuuttia olivat vaikeaa aikaa, sillä silloin vastustaja onnistui maalinteossa kolme kertaa. Maalinteossa onnistuttiin itse kahdesti hieman ennen puoliaikaa. Kotona menestystä on saatu neljästä voitosta ja viidestä tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalilla tappiollisesti Blackburnia ja Bristolia vastaan. Edellisessä kamppailussa illan ainokainen tehtiin lähes ensimmäisellä vartilla. Viimeksi oltiin kentällä sen verran hyviä, että pistejako olisi ollut sopivampi lopputulos. Ärrien tilanne on silti huolestuttava ja matkalla kohti luisua. Terveystilanteen pitäisi olla kaksikosta vähän parempi. Ottelussa on aineksia useampaan maaliin, sillä kummankaan ryhmän alakerta ei ole laadukasta sorttia. Ykkönen tulee yli 40 prosentilla. Ykkösestä saadaan arvokas ja palkitseva piikki.

Reading – Hull

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Reading ja Hull. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Cardiffin kanssa ja niukasti tappiollisesti Bristolia vastaan. Niiden jälkeen on ehditty pelata myös FA Cupissa jatkopaikan arvoisesti mainittua Cardiffia vastaan. Sarjassa on pelattu viidellä edellisellä kerralla ilman voittoja, mutta varsinkin laadukas alakerta on antanut hyvät puitteet rakentaa menestystä. Kotona on saatu pisteitä kuudesta voitosta ja yhdestä tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut neljällä edellisellä kierroksella yhtä monta tappioon päättynyttä ottelua. Tiikerit on esiintynyt lähiaikoina tappiollisesti Huddersfieldiä ja Brentfordia vastaan. Edellisessä kamppailussa vastustaja onnistui maalinteossa viisi kertaa. Ottelu ratkesi toisella jaksolla ensimmäisen vartin sisällä. Alakertaa pitäisi tiivistää. Tigers on pelannut vieraissa pisteiden valossa voitollisesti viisi kertaa ja pistejakoja neljästi. Vieraat pääsevät otteluun paremmin levänneenä, mutta terveystilanteen pitäisi olla kaksikosta heikompi. Materiaaliltaan miehistöt ovat lähellä toisiaan. Royals on vajaan 50 pinnan voittajasuosikki. Käytännössä oikein pelattu ykkönen kelpuutetaan piikiksi.

Stoke – Charlton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Stoke ja Charlton. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella neljän maalin tappion Derbyä vastaan, mutta isännät ovat napanneet kolmeen viimeiseen kamppailuunsa kaksi voittoa. Pottersin perustaso on sarjan ylempää keskikastia, joten kausi on ollut pettymys, mutta suunta on ollut kohti parempaa. Edellisessä ottelussa tappio ei ollut toki vääryys, mutta otteet olivat aivan kelvollisia. Tappio olisi voinut tulla hyvin jopa maalin erolla. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut koko pistepotti Swanseaa vastaan. Hieman aiemmin oltiin tien päällä ehditty kaataa West Bromwich. Taustalla on yhä muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue on saanut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Fulhamin kanssa ja koko pistepotin Barnsleyta vastaan. Viimeksi tullut voitto oli itseluottamukselle tärkeä onnistuminen. Voittaminen on ollut sarjanousijalle muuten vaikeaa. Varsinkin tien päällä on ollut merkittäviä haasteita. Vieraissa tulivoimaa löytyy kovin vähän. Perustasoltaan Addicks on ilman muuta perässä. Vieraillakin on ainakin muutamia poissaoloja. Ykkönen tulee lähes 65 prosentilla. Ykköstä on kannatettu melkein oikein, joten siitä tulee sopiva piikki.

Swansea – Derby

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Swansea pyrkii voittamaan Derbyn. Kotijoukkue pelasi viimeksi kotonaan voitollisesti Wigania vastaan. Sen jälkeen isännät ovat ehtineet pelata tien päällä kahdella maalilla tappiollisesti Stokea vastaan ja vähämaalisen pistejaon Prestonin kanssa. Edellisellä kierroksella tullut pistejako laadukasta vastustajaa vastaan oli ansaittu. Edellisellä kierroksella koitoksen molemmat maalit tehtiin ensimmäisellä puoliajalla lyhyen ajan sisällä. Kotona menestystä on saatu seitsemästä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Swansilla on täydet mahdollisuudet taistella paikoista nousukarsinnoissa. Matkalla on ollut kuitenkin myös hyvää onnea. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti Stokea vastaan. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin komeat neljä kertaa. Sen jälkeen ehdittiin pelata FA Cupin uusinnassa voitollisesti Northamptonia vastaan. Viimeiseen kymmeneen kilpailulliseen otteluun tappioita on tullut vain kerran. Kolmeen edelliseen kilpailulliseen taistoon maalinteossa on onnistuttu kymmenen kertaa. Tien päällä on toki yhä haastavaa, sillä vieraissa on tullut vain yksi voitto. Pässeillä terveystilanteen pitäisi olla kaksikosta heikompi. Lepoetu menee walesilaisten hyväksi. Tasoeroa nipuille on vaikea saada. Ykkönen tulee vajaalla 50 pinnalla. Pikkuisen alipelattu ykkönen kelpuutetaan aivan hyväksi tolpaksi. Ykköstä on rastittu viitisen pinnaa liian vähän.

Luton – Cardiff

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Luton ja Cardiff. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti West Bromwichia vastaan ja koko pistepotin arvoisesti Derbyä vastaan. Oranssipaitojen kausi on ollut vaikea, mutta toiseksi edellisessä kamppailussa tullut voitto oli itseluottamukselle tärkeä onnistuminen. Taistossa Derbyä vastaan maalinteossa onnistuttiin myös ilahduttavasti kolme kertaa. Edellisessä ottelussa matkalla oli myös huonoa onnea, sillä vastustajan ensimmäinen maali tehtiin omasta pelaajasta. Hattersilla varsinkin alakerran kanssa on liikaa haasteita. Materiaaliltaan nippu on myös sen verran vaisu, että Ykkösliigaan putoaminen on koko ajan entistä lähempänä. Kotona menestystä on tullut ikävän vähän. Ei oikein mikään puolla sitä, että sarjapaikka voitaisiin uusia. Vierasjoukkue on saanut kahdella edellisellä kierroksella voiton West Bromwichia vastaan ja vähämaalisen tasapelin Readingia vastaan. Lisäksi FA Cupissa oli tullut niukka putoaminen juuri Royalsia vastaan. Walesilaisten kausi on ollut kaksikosta selvästi parempi. Tulivoimaa on löytynyt paremmin, alakerta on ollut tasaisempi ja varmempi ja vieraiden perustaso on myös edellä. Bluebirdsillä on vähemmän lepoaikaa ja ainakin muutamia poissaoloja, mutta kakkonen tulee päälle 40 prosentilla. Tasoeroa löytyy nipun eduksi jopa merkittävästi. Kakkonen on pikkuisen ylipelattu, mutta se on tolppa.

Nottingham – Leeds

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Nottingham ja Leeds. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Birminghamia vastaan ja voitollisesti Brentfordia vastaan. Täysi pistepotti toiseksi edellisestä ottelusta oli itseluottamukselle mainio juttu. Punapaitojen kausi on mennyt kokonaisuutena laadukkaasti, mutta sijoituksen kuuluisi olla otteiden perusteella hieman nykyistä heikompi. Kyseessä on yksi sarjan suurimmista ylisuorittajista. Kotona menestystä on ehditty napata seitsemästä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Kotona ei ole hävitty marraskuun jälkeen kuin ottelussa Sheffield Wednesdayta vastaan. Taustalla on muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue hävisi viimeksi yllättäen maalilla Wigania vastaan, mutta Whites on edelleen yksi sarjan parhaista nipuista. Ryhmän otteissa on ollut silti yllättävän paljon hapuilevia merkkejä. Pelitapa on toki viihdyttävä ja rohkea. Toiseksi edellisellä kierroksella noustiin kahden maalin takaa voittoon Millwallia vastaan. Vierailla on myös ainakin muutamia poissaoloja. Taidoiltaan parempi United on vieraissa aika tasan 50 prosentin voittajasuosikki. Selvästi alipelattu kakkonen saa olla yksi kierroksen parhaista peli-ideoista.

Peterborough – Oxford

Jalkapallon Englannin Ykkösliigaa, Peterborough pelaa Oxfordia vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Accringtonia ja Ipswichiä vastaan. Posh on pelannut neljällä edellisellä kierroksella yhtä monta voitollista kamppailua. Hieman aiemmin täydet pistepotit ehdittiin napata Rotherhamia ja Wycombea vastaan. Taistelua käydään suorasta noususa. Vähintään tie on viemässä kohti nousukarsintoja. Isännät ovat yksi sarjan tulivoimaisimmista nipuista. Miehistön paras maalintekijä on tosin luultavasti sivussa. Kotona menestystä on tullut yhdeksästä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Vierasjoukkue on saanut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Gillinghamia vastaan ja kolme pistettä Blackpoolia vastaan. Hetki sitten ehdittiin pelata myös FA Cupissa niukasti tappiollisesti Newcastlea vastaan. Putoamisesta huolimatta oli itseluottamukselle hyvä juttu, että Valioliigan ryhmää pidettiin tiukoilla niinkin pitkään. Keltapaitojen kausi on ollut kokonaisuutena myös onnistunut. Ottelua lähestytään varmasti alakerran kautta. Ykkönen tulee vähän alle 50 prosentilla. Ykköstä on pelattu kymmenisen prosenttia liikaa, joten peli-ideat tehdään ohituksen kautta.

Sunderland – Ipswich

Sunderland isännöi Ipswichiä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Ykkösliigassa. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla Portsmouthia vastaan ja kolmen pisteen arvoisesti Tranmerea vastaan. Kotijoukkueen tilanne sarjataulukossa on hyvä, mutta suoraan nousuun on tuskin asiaa. Nousukarsinnat ovat silti hyvin tähtäimessä. Edellisellä kierroksella vastustajan ensimmäinen maali tehtiin avausjakson puolessa välissä. Toinen maali tuli noin toisella jaksolla vajaan kympin kohdalla. Edellisessä taistossa tullut tappio ei ollut mikään vääryys. Kotona menestystä on ehditty hankkia seitsemästä voitosta ja kuudesta tasapelistä. Kotona on tullut vain yksi tappio. Vierasjoukkue on pelannut hienon kauden, mutta lähiaikoina nipulla on ollut vaikeaa. Siitä hyvä esimerkki saatiin selvässä tappiossa Peterboroughia vastaan. Edellisessä ottelussa omiin meni neljä maalia. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut pisteetön ilta Rotherhamia vastaan. Vieraissa on pelattu hienosti, sillä siellä pisteitä on tullut sarjassa parhaiten. Kasassa on pisteitä kahdeksasta ottelusta ja neljästä tasapelistä. Molemmissa leireissä pitäisi olla muutamia poissaoloja. Tärkeät pisteet on jaossa. Black Cats voittaa noin 45 prosentilla. Suoraa ykköstä ei uskalla ottaa, joten mennään iltaan ykkösristillä.

Wycombe – Bristol

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa toisensa kohtaavat Wycombe ja Bristol. Kotijoukkue on pelannut mainion kauden ja on yhä yksi sarjan suurimmista yllättäjistä. Wanderers on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Blackpoolia vastaan ja pettymyksen merkeissä MK Donsia vastaan. Edellisellä kierroksella vastustajan maalit tehtiin viimeisen noin 25 minuutin aikana. Sinipaidat ovat olleet varsinkin kotonaan hienossa pelivireessä. Kotona omiin menee lähes järjestäen enintään yhtä osumaa. Korkea itseluottamus on antanut hyvät puitteet rakentaa muutenkin hienoa kautta. Perustasoltaan kyseessä ei ole toki näin hyvä nippu. Muutama avauksen pelaaja lienee sivussa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Coventrylle ja vähämaalisen pistejaon Boltonin kanssa. Viimeisin voitto on ehditty saada joulukuun puolessa välissä Ipswichia vastaan. Sen jälkeen on tullut yksi voitto FA Cupin puolella. Tien päällä pisteitä on saatu viidestä voitosta ja kahdesta tasapelistä. Vierailla pitäisi olla myös pari poissaoloa. Roversin pelivire on huolestuttava, mutta isännät eivät voita millään noin 50 prosenttia isommalla lukemalla. Ykkönen on aika tarkkaan 20 prosenttia ylipelattu. Ykköstä ei tekisi mieli ohittaa ihan kokonaan, mutta toista vaihtoehtoa ei taida olla.

Tranmere – Portsmouth

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa vastakkain asettuvat Tranmere ja Portsmouth. Isäntien vaikeudet jatkuivat edellisellä kierroksella selvässä tappiossa Doncasteria vastaan. Kotijoukkueen tilanne on kokonaisuutena vaikea. Sarjataulukossa ollaan edelleen viimeisten joukossa. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli kahden maalin tappio Boltonia vastaan. Menestystä on tullut kovin heikolla otteella. Kotona on pelattu niin ikään liian vaatimattomasti. Nykyisellä tilanteella on vaikea nähdä, että sarjapaikka tulisi säilymään. Pelaajiston itseluottamus ei ole varmasti kummoinen. Viimeisin voitto on ehditty saada hieman ennen joulua. Vierasjoukkue on saanut kahdella edellisellä kierroksella voiton Lincolnia ja Sunderlandia vastaan. Miehistö on ollut myös muuten hyvässä pelivireessä. Esimerkiksi edellisessä kamppailussa tullut voitto oli aivan ansaittu. Edellisestä tappiosta alkaa olla aikaa. Tien päällä menestystä on tullut neljästä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Perustasoltaan Pompey on kaksikosta selvästi edellä. Taidot ovat huomattavasti paremmat. Heillä on myös lepoetu ja moni muu tekijä puolellaan. Kakkonen tulee vähän alle 60 prosentilla. Käytännössä oikein rastitettu kakkonen on tolppa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 8.2.2020 | Tilastot

BrightonWatford
Sarjataulukossa1519
Voitot-tasapelit-häviöt6-8-115-8-12
Tehdyt-päästetyt maalit30-3723-39
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä8-911-6
Laukauksia/ottelu13,111,8
Pallonhallinta54,20 %44,80 %
Syöttöprosentti81,70 %74,50 %
LoukkaantumisetBurn, Izquierdo, Kayal (?), Duffy (?), Alzate (?)Cleverley, Femenia, Sarr, Janmaat, Dawson (?)
Pelikiellossa
BlackburnFulham
Sarjataulukossa103
Voitot-tasapelit-häviöt12-8-1015-7-8
Tehdyt-päästetyt maalit43-3745-32
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä12-87-4
Laukauksia/ottelu10,913,5
Pallonhallinta50,90 %59,40 %
Syöttöprosentti74,40 %84,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BrentfordMiddlesbrough
Sarjataulukossa518
Voitot-tasapelit-häviöt15-5-108-12-10
Tehdyt-päästetyt maalit49-2330-37
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-3-1
Maalipuntari 6 edellistä12-48-5
Laukauksia/ottelu14,412,6
Pallonhallinta55,80 %47,00 %
Syöttöprosentti80,10 %72,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HuddersfieldQPR
Sarjataulukossa2016
Voitot-tasapelit-häviöt8-8-1411-5-14
Tehdyt-päästetyt maalit35-4847-54
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-0-4
Maalipuntari 6 edellistä9-1210-9
Laukauksia/ottelu1012,8
Pallonhallinta50,20 %53,20 %
Syöttöprosentti74,80 %78,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingHull
Sarjataulukossa1514
Voitot-tasapelit-häviöt10-8-1211-6-13
Tehdyt-päästetyt maalit36-3442-43
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-0-4
Maalipuntari 6 edellistä6-65-10
Laukauksia/ottelu12,712,9
Pallonhallinta47,60 %46,00 %
Syöttöprosentti76,00 %71,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
StokeCharlton
Sarjataulukossa2119
Voitot-tasapelit-häviöt9-4-178-9-13
Tehdyt-päästetyt maalit36-4639-42
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä8-76-8
Laukauksia/ottelu128,8
Pallonhallinta48,50 %46,90 %
Syöttöprosentti73,80 %72,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
SwanseaDerby
Sarjataulukossa813
Voitot-tasapelit-häviöt12-10-810-10-10
Tehdyt-päästetyt maalit35-3435-39
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-14-1-1
Maalipuntari 6 edellistä4-413-7
Laukauksia/ottelu13,211,5
Pallonhallinta52,60 %51,40 %
Syöttöprosentti78,80 %78,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LutonCardiff
Sarjataulukossa2412
Voitot-tasapelit-häviöt7-3-2010-13-7
Tehdyt-päästetyt maalit37-6542-43
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-52-3-1
Maalipuntari 6 edellistä6-157-10
Laukauksia/ottelu9,812,6
Pallonhallinta48,60 %43,80 %
Syöttöprosentti74,80 %63,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
NottinghamLeeds
Sarjataulukossa42
Voitot-tasapelit-häviöt14-9-716-7-7
Tehdyt-päästetyt maalit41-3046-27
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-1-3
Maalipuntari 6 edellistä10-69-11
Laukauksia/ottelu13,116,6
Pallonhallinta47,30 %60,20 %
Syöttöprosentti75,80 %80,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PeterboroughOxford
Sarjataulukossa38
Voitot-tasapelit-häviöt14-7-912-8-7
Tehdyt-päästetyt maalit56-3745-27
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä12-37-7
Laukauksia/ottelu13,714,2
Pallonhallinta50,40 %54,40 %
Syöttöprosentti70,80 %77,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
SunderlandIpswich
Sarjataulukossa74
Voitot-tasapelit-häviöt12-9-713-9-7
Tehdyt-päästetyt maalit37-2641-29
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-39-8
Laukauksia/ottelu12,112,2
Pallonhallinta52,20 %53,30 %
Syöttöprosentti71,90 %68,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
WycombeBristol
Sarjataulukossa213
Voitot-tasapelit-häviöt14-8-710-8-10
Tehdyt-päästetyt maalit36-3432-38
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-30-2-4
Maalipuntari 6 edellistä5-132-11
Laukauksia/ottelu1311,8
Pallonhallinta45,00 %47,40 %
Syöttöprosentti56,60 %64,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
TranmerePortsmouth
Sarjataulukossa216
Voitot-tasapelit-häviöt5-7-1613-8-6
Tehdyt-päästetyt maalit28-5141-29
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-44-1-1
Maalipuntari 6 edellistä3-109-5
Laukauksia/ottelu11,814,7
Pallonhallinta48,00 %51,50 %
Syöttöprosentti65,10 %68,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö