Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 8.6.

Lauantaina jalkapalloa pelataan muun muassa EM-karsinnoissa ja Brasilian Serie A:ssa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 2:seen saa hyödyntää haluamallaan tyylilä.

Suomi – Bosnia-Hertsegovina

Jalkapallon EM-karsinnoissa toisensa kohtaavat Suomi ja Bosnia-Hertsegovina. Isännät ovat saalistaneet ensimmäisestä kahdesta ottelustaan voiton ja tappion. Ensimmäisellä kierroksella pelattiin tappiollisesti Italiaa vastaan, mutta viimeksi irtosi hyvä onnistuminen Armeniaa vastaan. Huuhkajat ovat pelanneet tänä vuonna myös ystävyyspeleissä voittoisasti Ruotsia vastaan ja tappiollisesti Viroa vastaan. Suomalaiset ovat esiintyneet jo pidemmän aikaa Markku Kanervan johdolla hyvin, ja kotona on hävitty edellisen kerran aika tasan kaksi vuotta sitten. Vierasjoukkueen ensimmäiset kierrokset ovat menneet voitollisesti Armeniaa vastaan ja tasapelin merkeissä Kreikkaa vastaan. Miehistö on liikkeellä ilman yhtä suurinta tähteään, kun Miralem Pjanic on sivussa pelikiellon takia. Mukana on silti paljon korkeaa laatua Edin Dzekon johdolla. Nippu voitti Kansojen Liigassa oman lohkonsa. Tiedossa on erittäin tasainen ja todennäköisesti vähämaalinen ottelu. Iltaa lähestytään melkein tasabuukista. Vakiossa kotijoukkue on saanut vähän liikaa kannatusta. Jos Pjanic olisi mukana, se tekisi vierailijoista kyllä ennakkosuosikin. Näillä tiedoilla tasapelin todennäköisyys kasvaa, eikä vakiossa tasapeli ole saanut liikaa kannatusta.

Viro – P-Irlanti

Jalkapallon EM-karsinnoissa yhteen iskevät Viro ja P-Irlanti. Kotijoukkueen ensimmäinen koitos päättyi kahden maalin tappioon juuri tämän illan vastustajaa vastaan. Tuolloin molemmat maalit syntyivät toisen jakson ensimmäisellä 25 minuutilla. Pelitilanteiden valossa paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Isäntien muut ottelut on pelattu tänä vuonna voittoisasti Gibraltaria vastaan, maalittoman tasapelin merkeissä Islannin kanssa ja voittoisasti Suomea vastaan. Voitto Gibraltarista ei ollut mikään saavutus, mutta varsinkin alkuvuoden voitto Suomesta oli hieno juttu. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata EM-karsinnoissa myös toisen ottelun, kun Valko-Venäjä kaatui omien kannattajien edessä. Ennen EM-karsintoja pelattiin kolme Kansojen Liigan ottelua ja yksi ystävyyspeli voitoitta. Niissä hyökkäyspelaamisen kanssa oli vaikeuksia. Virolaiset ovat pelanneet kotonaan edelliset viisi otteluaan ilman voittoja, mutta esimerkiksi runsasmaalinen tasapeli Unkarin kanssa oli onnistuminen. Vierasvoitto toteutuu aika lailla 50 prosentilla. Vakiossa kannatus on karannut, sillä se on noin 70 prosentissa. Green and White Army on ansaittu ennakkosuosikki, mutta vakiossa ei ole oikein vaihtoehtoja kuin mennä kohti ohituskaistaa. Pistejako olisi Sinisärgidille kotonaan realistisin ajatus.

Azerbaidzhan – Unkari

Azerbaidzhan saa vastaansa Unkarin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon EM-karsinnoissa. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti Kroatiaa vastaan, kun taas vierasjoukkueella on alla ensimmäiseltä kahdelta kierrokselta voitto ja tappio. Voitto irtosi Kroatiasta, tappio tuli Slovakialle. Millin viimeisin ottelu oli kolme kuukautta sitten ystävyyspelin merkeissä, jolloin Liettuan kanssa pelattiin maaliton tasapeli. Vaikka Kroatialle tuli tappio, koitoksessa oli paljon hyvää. Ottelu sai ratkaisunsa myöhään. Isäntien vahvuutena on tiivis alakerta, mutta ratkaisuvoimaa saisi olla monessa ottelussa enemmän. Kotona omiin on mennyt vuoden 2017 jälkeen jokaisella kerralla enintään osuma. Kansojen Liigassa kuudesta ottelusta pelattiin viisi vähintään pistejakoina, mutta lohko oli mitä oli. Perustasoltaan Nemzeti Tizenegy on edellä, mutta kotietu tasoittaa lähtökohtia siten, että vierasvoitto ei toteudu noin 45 prosenttia todennäköisemmin. Unkarilaisille vieraissa pelaaminen on vaikeaa. Kesän 2016 jälkeen tien päällä on voitettu kerran. Kansojen Liigassa kolmesta reissusta saatiin piste. Vakiossa vierasvoitto on saanut lähemmäs 65 prosenttia kannatusta. Sinipaitojen voittoon on vaikea uskoa, mutta kotona tasapeli ennakkoon parempaa nippua vastaan on hyvinkin varteenotettava idea.

Moldova – Andorra

Jalkapallon EM-karsinnoissa Moldova pelaa Andorraa vastaan. Kotijoukkue on pelannut ensimmäisellä kahdella kierroksella tappiollisesti Ranskaa ja Turkkia vastaan. Niissä omiin meni kaikkiaan kahdeksan osumaa. Vierasjoukkueella on alla tappiot sekä Islantia että Albaniaa vastaan. Miehistö on perustasoltaan yksi Euroopan heikoimmista nipuista. Ryhmä on kyllä venynyt yksittäisillä kerroilla kelvollisiin onnistumisiin, mutta esimerkiksi voitot loistavat kokonaan poissaolollaan. Pelaajien taitotaso on mitä on. Laadukkaat pelaajat ovat sivussa. Maalintekovoimaa ei ole oikein lainkaan. Puolustuspelaaminen on olosuhteisiin nähden yleensä jopa melko hyvää, mutta toki sekin on kaukana mistään laadukkaasta alakerrasta. Isännät ovat voittaneet kotonaan moneen vuoteen vain kerran, mutta kahdesta heikosta nipusta kyseessä on kaikilla tavoilla vähemmän heikompi. Vierailijat ovat esimerkiksi edelliseen seitsemään vierailuunsa kuudesti jääneet osumitta. Kahdessa edellisessä omiin meni seitsemän maalia. Selvällä ennakkosuosikilla pelaajien taitotaso on monipuolisempi. Kotivoiton kannatus on vähän karannut, mutta aika vaikea peli-ideoita on miettiä Tricolorsin kautta.

Armenia – Liechtenstein

Jalkapallon EM-karsinnoissa yhteen iskevät Armenia ja Liechtenstein. Kotijoukkue on hävinnyt ensimmäisellä kahdella kierroksella sekä Suomea että Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Vierasjoukkueella on alla tappiot sekä Kreikkaa että Italiaa vastaan. Miehistö on perustasoltaan jälleen tämänkin lohkonsa heikointa laatua. Nipulle pienin menestys olisi tervetullutta, sillä varsinkin vieraissa monet ottelut menevät yhteen maaliin. Viimeksi reissussa koettiin kuuden maalin tappio Italiaa vastaan. Ensimmäisellä kierroksella tuli hieman maltillisempi tappio Kreikalle. Kansojen Liigassa napattiin kuitenkin hyvä onnistuminen, kun juuri Armenian kanssa venyttiin kotona tasapeliin. Tosin jopa voittokaan ei ollut kaukana. Miehistöjen avauspeli meni suursuosikin hyväksi, mutta sekin oli yllättävän nihkeää. Isännät ovat kahden tappion myötä erittäin näyttöhaluisia ja ärsytettyjä. Viimeiseen vuoteen alla on nöyryyttävän Liechtenstein-tasapelin ohella kotona tappio Gibraltarille. Ensimmäisellä kahdella kierroksella alakerta on ollut haavoittuvainen, mutta nyt tasoero on niin hurjaa luokkaa, että kotona voitto toteutuu noin 80 prosentilla. Kannatus on mennyt vähän yli, mutta ei isosti.

Turkki – Ranska

Jalkapallon EM-karsintoja, Turkki pyrkii yllättämään Ranskan. Isännät ovat pelanneet viimeiset neljä koitostaan voittojen merkeissä. Kaksi niistä on käyty EM-karsintojen parissa. Voitot irtosivat sekä Moldovaa että Albaniaa vastaan. Niiden jälkeen pelattiin ystävyysotteluissa voittoisasti Uzbekistania ja Kreikkaa vastaan. Punapaitojen puolustuspelaaminen on ollut laadukasta, mutta yhtä lailla ratkaisuvoimaa on löytynyt varsin mukavasti. Toki nyt vastustajan taso on jotain aivan muuta. Vierasjoukkueella on alla neljä voitollista ottelua. EM-karsinnat avattiin voitoilla sekä Islantia että Moldovaa vastaan. Niissä otteluissa maalinteossa onnistuttiin kahdeksan kertaa. Miehistö on kaikilla tavoilla erittäin laadukas ja kokonaisvaltainen. Kansojen Liigan lohkossa jäätiin niukasti toiseksi, mutta toki lohkokin oli todella kova. Molemmat miehistöt pelasivat kerran aiemmin tässä kuussa. Kummallakin nipulla on hyvä itseluottamus. Perustasoltaan erittäin tulivoimainen Les Bleus on selvästi edellä, mutta vakiossa kannatus on hieman karannut. Heidän voittonsa toteutuu noin 59 prosentilla, mutta kannatus on kymmenen pinnaa yli. Turkissa vierasjoukkueiden on aidosti vaikea pelata, mutta olisi silti ehdoton yllätys, jos vierasvoitto jäisi väliin. Pitkin hampain otetaan se ylipelattunakin mukaan.

Kreikka – Italia

Jalkapallon EM-karsintoja, Italia matkustaa Kreikan vieraaksi. Kotijoukkue on saalistanut ensimmäisestä kahdesta ottelustaan voiton ja tasapelin. Vierasjoukkueella on alla kahdesta kamppailustaan kaksi voittoa. Toinen niistä tuli toisaalta onnettomasta Liechtensteinista. Ensimmäisellä kierroksella voitto napattiin Suomen kustannuksella. Isäntien koitosten vastustajina ovat olleet mainittu Liechtenstein ja Bosnia-Hertsegovina. Kansojen Liigassa kuudesta ottelusta tuli kolme voittoa ja kolme tappiota. Viimeiseksi jääneessä kamppailussa hävittiin yllättäen Virolle. Saapasmaan puolustuspelaaminen on ollut jälleen erittäin vahva. Miehistöä vastaan yhdenkin maalin tekeminen on aidosti todella vaikeaa. Vaikka toinen koitoksista pelattiin Liechtensteinia vastaan, hyökkäyspelaamiselle monet onnistumiset tulivat varmasti tarpeeseen. Nippu on pelannut viimeiset viisi otteluaan siten, että omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Vierasvoitto toteutuu noin 51 prosentin todennäköisyydellä. Vakiossa kannatus on mennyt selvästi yli. Ethniki puolustaa kotonaan laadukkaasti ja on menestynyt edellisissä kotonaan pelatuissa koitoksissa hyvin. Poikkeuksena oli mainittu Viro-peli. Heiltä löytyy myös kesäkuun alla pelattu ottelu, joten yhteinen pelituntuma on parempi. Näillä tiedoilla hyvin kohdallaan olevasta tasapelistä kannattaa harkita omaa peli-ideaa.

Valko-Venäjä – Saksa

Jalkapallon EM-karsinnoissa Valko-Venäjä saa vastaansa Saksan. Isäntien ensimmäiset kaksi ottelua ovat menneet tappioiden merkeissä. Koitoksista ensimmäinen pelattiin Hollantia vastaan, jälkimmäinen puolestaan Pohjois-Irlantia vastaan. Varsinkin puolustuspelaamisen kanssa on ollut merkittäviä haasteita. Siitä hyvä esimerkki saatiin Hollantia vastaan. Vierasjoukkue on tunnetusti yksi Euroopan parhaista nipuista, ja vaikka MM-kisat menivät viime kesänä penkin alle, lähtökohdissa on jälleen paljon hyvää. Miehistö on ehdoton ennakkosuosikki myös suuressa osassa vieraspeleistään, ja ensimmäisellä kierroksella täysi pistepotti irtosi itseluottamukselle hyvää tehneestä Hollanti-ottelusta. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin kolmesti. Tasoero Nationalelfin hyväksi on julma. Heillä kilpailu pelipaikoista on todella kovaa. Muutama tärkeä avainpelaaja on jätetty sivuun, mutta materiaali on silti äärimmäisen hyvä ja kokonaisvaltainen. Toki myös paineet ovat isot. Kansojen Liigassa mentiin neljä kierrosta ilman voittoja. Nyt täysi pistepotti irtoaa, vaikka peliesitys ei olisi kelvollista kummoisempi. Vakiossa kannatus on karannut hieman yli, mutta otetaan se silti mukaan.

Belgia – Kazakstan

Jalkapallon EM-karsinnoissa Belgia ja Kazakstan pelaavat vastakkain. Kotijoukkue on voittanut ensimmäisellä kahdella kierroksella Venäjän ja Kyproksen. Isännät ovat perustasoltaan lohkonsa ehdotonta parhaimmistoa ja samalla yksi Euroopan parhaista nipuista. Edellisellä kierroksella täysi pistepotti irtosi odotetusti rajusti heikompaa Kyprosta vastaan. Ottelu ratkesi käytännössä ensimmäisen puoliajan aikana. Vierasjoukkue on napannut ensimmäisestä kahdesta kamppailustaan voiton ja tappion. Täysi pistepotti irtosi Skotlantia vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin kolmesti, mutta perään koettiin ruma neljän maalin tappio Venäjää vastaan. The Hawks pääsee pelaamaan vapautuneesti, sillä kukaan ei odota heiltä mitään. Tasoero De Rode Duivelsin hyväksi on julma. Heidän kotietunsa on myös tunnetusti erinomainen. Kotona on hävitty viimeksi vuosia sitten. Vierailijoiden hyvät maalipaikat ovat todella vähissä. On hyvin mahdollista, että ottelu ratkeaa jo ensimmäisellä jaksolla. Jättiläisten voitto irtoaa jopa 90 prosentilla. Se ei ole saanut liikaa kannatusta.

Skotlanti – Kypros

Jalkapallon EM-karsinnoissa valmennustaan muuttanut Skotlanti kohtaa Kyproksen. Kotijoukkueen ensimmäiset kierrokset ovat menneet tappion merkeissä Kazakstanille ja voittoisasti San Marinosta. Vierasjoukkueella on alla voitto San Marinosta ja odotettu tappio Belgiaa vastaan. Koitos ratkesi käytännössä jo ensimmäisellä puoliajalla. Isännät nappasivat Kansojen Liigassa neljästä ottelustaan kolme voittoa. Maalinteossa onnistuttiin kymmenen kertaa, ja varsinkin Celticissä pelaava James Forrest oli hyvässä pelivireessä. Kahdessa viimeiseksi jääneessä ottelussa tehtiin kaikkiaan seitsemän maalia. Nyt ensimmäisellä kierroksella tullut tappio Kazakstanille oli kieltämättä heikko peliesitys. San Marinoa vastaan ei tietenkään ollut mitään muuta vaihtoehtoa kuin voittaa. Nyt päästään pelaamaan ensimmäistä kertaa omien kannattajien edessä. Vierailijoilla tien päällä pelaaminen on vaikeaa. Ratkaisuvoimaa kaivataan lisää, vaikka surkealle kääpiömaalle tehtiin viisi maalia. Kotona ennakkosuosikki voittaa noin 65 prosentilla. Kannatusta on tullut hieman liikaa, mutta sen voi nyt poimia mukaan. Olisi selvä yllätys, jos vahvasti altavastaajana oleva nippu saisi pisteitä.

Espanja N – Etelä-Afrikka N

Jalkapallon naisten MM-kisoissa Espanja pelaa Etelä-Afrikkaa vastaan. Koitoksessa on yksi jättimäinen ennakkosuosikki. La Roja pelasi MM-kisojen alla maalittoman tasapelin Kanadan kanssa ja vähämaalisen tasapelin laadukasta Japania vastaan. Nippu esiintyi aiemmin tänä vuonna kymmenen kertaa. Viime kesänä alle 20-vuotiaiden MM-turnauksessa Espanja nappasi hopeaa. Lisäksi marraskuussa alle 17-vuotiaissa mentiin aina päätyyn saakka. Alle 19-vuotiaissa juhlittiin myös Euroopan mestaruutta. Aikuisten arvokisoissa iso potentiaali menestyä on jäänyt vielä saavuttamatta, mutta nyt siihen tarjoutuu yksi hyvä mahdollisuus. Nipulla on ennakkoon aito mahdollisuus taistella jopa sijoituksista neljän parhaan joukossa, vaikka perustaso ei ole samanlainen kuin esimerkiksi Yhdysvalloilla tai Ranskalla. Vihreäkeltaiset ovat ennakkoon yksi turnauksen heikoimmista maista. Nippu on pelannut turnauksen alla läpi alkuvuoden vaatimattomasti. Varsinkin puolustuspelaamisen kanssa on ollut isoja haasteita. Norjaa vastaan omiin meni seitsemän osumaa. Pelaajien taitotaso on kapealla pohjalla. Suursuosikki on saanut vähän liikaa kannatusta, mutta se on syytä napata mukaan.

Norja N – Nigeria N

Jalkapallon naisten MM-kisoissa yhteen iskevät Norja ja Nigeria. Gresshoppene pelasi viimeiseksi jääneessä valmistavassa ottelussaan voittoisasti Etelä-Afrikkaa vastaan ja onnistuen maalinteossa peräti seitsemän kertaa. Nippu on voittanut edellisestä kuudesta koitoksestaan kaikki paitsi yhden, joten pelivire ennen MM-kisoja on ollut kohdallaan. Hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu hienosti onnistumisia. Aiemmin Algarve Cupissa mentiin päätyyn saakka. Kyseessä on varsin tasokas ja laadukas nippu, jota on ennakoitu taistelemaan lohkon toisesta sijasta Ranskan jälkeen. MM-kisojen alla tullut voitto oli hyvä osoitus tulivoimasta. Super Falcons on saanut aiemmin tänä vuonna yksittäisiä hyviä onnistumisia, mutta nippu on perustasoltaan huomattavasti heikompi ja todennäköisesti menestys jää sen mukaiseksi. Pelaajien taitotaso on kaksikosta kokonaisuutena heikompi. Selviä kysymysmerkkejä on myös ilmassa. Vahva ennakkosuosikki nappaa voiton yli 70 prosentin todennäköisyydellä. Kannatus on pysynyt hyvin hanskassa. Siitä lähdetään siis liikkeelle.

Ceara – Bahia

Jalkapallon Brasilian Serie A:n koitoksessa vastakkain pelaavat Ceara ja Bahia. Kotijoukkue on saanut ensimmäisestä seitsemästä ottelustaan kolme voittoa ja neljä tappiota. Vierasjoukkueella on kasassa neljä voittoa, tasapeli ja muutama tappio. Molemmat miehistöt ovat tehneet kymmenen maalia ja antaneet vastustajilleen kahdeksan osumaa. Isännät olivat äskettäin lyhyessä voittoputkessa, mutta se päättyi Santosia vastaan. Tricolorilla on alla voittoisa ottelu Gremiosta. Sitä edelsi kaikkiaan kolme voittoa, joista yksi tuli kylläkin sarjan ulkopuolella. Miehistön pelivire ja itseluottamus ovat kuitenkin kunnossa. Puolustuspelaaminen on ollut etenkin lähiaikoina vahvaa. Perustasoltaan Vozão on hieman heikompi osapuoli, mutta kotiedun myötä asetelmat ovat käytännössä tasabuukissa. Vierasvoitto on saanut hieman liikaa kannatusta. Kotivoitto on saanut liian pientä kannatusta. Tasapeliä on pelattu oikein. Kyseessä on ennakkoon yksi kierroksen tasaisimmista ja vähämaalisimmista otteluista. Liikkeelle lähdetään tasapelin ja kotivoiton yhdistelmällä. Jos pelitili antaa myöten vain toiselle niistä, ehkä pistejako on näillä tiedoilla hyvä ottaa tarkimpaan mietintään.

Gremio – Fortaleza

Jalkapallon Brasilian Serie A:ssa Gremio pelaa Fortalezaa vastaan. Kotijoukkue on onnistunut voittamaan vasta kerran. Vierasjoukkue on voittanut ensimmäisestä seitsemästä koitoksestaan kerran enemmän. Isännillä on alla tappiollinen ottelu Bahiaa vastaan. Sitä edelsi kuitenkin voitollinen kohtaaminen Atletico MG:tä vastaan. Siinä välissä mentiin oman maan cupissa jatkoon Juventudea vastaan. Viimeiseen neljään kilpailulliseen otteluun kolmesti omiin ei ole mennyt yhtään osumaa, mutta esimerkiksi viimeksi tullut tappio olisi ollut ennakkoon saatavilla vähintään pistejaon merkeissä. Lisäksi monessa ottelussa ratkaisuvoimaa olisi saanut olla enemmän. Kotona on pelattu viimeiset kolme peliä siten, että vastustajat on jätetty nollille. Perustasoltaan Imortal Tricolor on vain yhdestä voitostaan huolimatta ehdottomasti edellä. Näyttöhalut ovat kotona varmasti kunnossa. Vierailijat ovat perustasoltaan yksi sarjan heikoimmista nipuista. Heillä maalinteko on ollut myös kapealla pohjalla, eikä varsinkaan monissa tien päällä pelattavissa otteluissa ratkaisuvoiman löytäminen tule olemaan helppoa. Kotivoittoon päädytään noin 65 prosentilla. Kannatus on jäänyt kuitenkin alle 60 prosenttiin.

Palmeiras – Paranaense

Jalkapallon Brasilian Serie A:ta, Palmeiras pelaa Paranaensea vastaan. Kotijoukkueen alkukausi on sujunut mainiosti. Alla on ensimmäiseen seitsemään otteluun kuusi voittoa ja tasapeli. Vierasjoukkue on ehtinyt kerätä samassa ajassa kolme voittoa, tasapelin ja kolme tappiota. Verdão on sarjan suurimpia mestariehdokkaita. Miehistö on pelannut heti alkukaudesta hyvin vahvasti ja pelaajiston itseluottamus onkin varmasti kunnossa. Alla on kaikkiaan kahdeksan kilpailullista voittoa. Sarjassa voitettiin viimeksi Chapecoense. Sitä edelsi oman maan cupissa tullut voitto Sampaio Correasta. Liiton vähennyksellä pistepotista on otettu kolme pistettä pois, mutta silti sijoitus on kärjessä ja odotukset myös tulevia pelejä kohtaan korkealla. Kotona on pelattu kolmesti tehden yhdeksän maalia ja jättäen vastustajat aina nollille. Vierailijoiden perustaso riittää vähintään sarjan keskikastiin, mutta tasoero Big Greenille on vahva. Vakiossa kotivoitto on saanut liikaa kannatusta, mutta pitkin hampain sen voi valita. Jos käytössä on enemmän euroja, hyvin maksavaa pistejakoa on hyvä ajatella mukaan.

Fluminense – Flamengo

Fluminense isännöi paikallisessa Flamengoa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Brasilian Serie A:ssa. Kotijoukkueen alkukausi on ollut haastava. Isännät ovat voittaneet kyllä muutaman kerran, mutta varsinkin puolustuspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Edellisellä kierroksella tien päällä tuli selvä tappio Athletico PR:ää vastaan. Sitä edelsi pettymys Bahiaa vastaan. Copa Sudamericanassa matka jatkui jatkui kuitenkin jälkimmäisen osaottelun tappion jälkeenkin. Oman maan cupissa hävittiin Cruzeirolle. Perustaso riittää pääasiassa sarjan keskikastiin. Selvä ailahtelu on yhtenä haasteena. Vierasjoukkue on materiaaliltaan yksi kaikista vahvimman Palmeirasin suurimmista haastajista. Miehistö on ollut hienossa pelivireessä. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Fortalezasta. Koitosta seurasi cupissa voitto Corinthiansista. Pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Lisäksi toki nyt pelataan saman kaupungin nippujen välillä, joten kotietua ei ole. Selvästi tasokkaampi ja hyvän itseluottamuksen omaava Rubro-Negro voittaa ottelun noin 55 prosentilla. Prosentit ovat kohdallaan.

Cruzeiro – Corinthians

Jalkapallon Brasilian Serie A:ssa toisensa kohtaavat Cruzeiro ja Corinthians. Isännät ovat keränneet ensimmäisestä seitsemästä kamppailustaan seitsemän pistettä, kun taas vierasjoukkueella on kasassa ensimmäiseltä kuudelta kierrokselta neljä pistettä enemmän. Kotijoukkueella puolustuspelaamisen kanssa on ollut hankaluuksia. Sarjassa alla on neljä voitotonta koitosta. Niissä myös maalinteko on ollut haastavaa. Vain yhdellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu enemmän kuin kerran. Viimeksi Copa do Brasilissa mentiin kuitenkin pudotuspeleissä jatkoon. Se teki itseluottamukselle hyvää. Kotona alla on epäonnisesti tullut tappio. Kyseessä on isossa kuvassa selvästi sarjassa nähtyä laadukkaampi nippu. Vierailijat ovat voittaneet edellisestä viidestä kilpailullisesta pelistään neljä, mutta otteluruuhkakin on ollut melkoinen. Lähiaikoina on pelattu sarjan ja cupin ohella myös Copa Sudamericanaa. Time do Povoa ei pidetä minään tasokkaana vierailijana. Viime kaudella tien päällä voitettiin pari kertaa. Vakiossa vierasvoitolle on tullut lähelle 50 prosenttia kannatusta. Se on liikaa. Kotivoitolle tullut 27 prosentin kannatus on sen sijaan kiinnostava peli-idea.

Avai – Sao Paulo

Jalkapallon Brasilian Serie A:ssa Avai saa vastaansa Sao Paolon. Kotijoukkue on ensimmäisen seitsemän kierroksen jälkeen ilman voittoja. Kasassa on kolme tasapeliä, mutta ensimmäinen hyvä onnistuminen odottaa vielä itseään. Leão da Ilhalla maalinteon kanssa on vaikeaa. Viimeksi tien päällä tuli kahden maalin tappio Internacionalia vastaan. Vierasjoukkueella on kasassa kolme voittoa, kolme tasapeliä ja yksi tappio. Miehistön suunta on kuitenkin laskussa. Alla on kaikkiaan viisi kilpailullista koitosta ilman voittoja. Viimeksi sarjassa pelattiin vähämaalinen tasapeli Cruzeiron kanssa. Vierailijoiden alakerta on toiminut hyvin, mutta ratkaisuvoiman kanssa on ollut haastavaa. Nippu on tehnyt viimeiseen viiteen kilpailulliseen peliinsä kaikkiaan yhden osuman. Materiaaliltaan Tricolor on laadukkaampi miehistö, mutta kotietu tekee koitoksen lähtökohdat lähes tasabuukiksi. Vierasvoitto toteutuu vähämaalisessa pelissä karvan verran todennäköisimmin. Vakiossa kotivoiton ja tasapelin kannatus on jäänyt matalaksi. Vierasvoitto lähtee ohitukseen. Jos pelitili antaa myöten, hyvin maksavan pistejaon kaveriksi kotivoittoa on hyvä harkita.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 8.6.2019 | Tilastot

SuomiBosnia-H.
Sarjataulukossa43
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-11-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit2-24-3
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-42-3-1
Maalipuntari 6 edellistä4-76-4
ViroPohjois-Irlanti
Sarjataulukossa41
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-12-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-24-1
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä4-55-6
AzerbaidzhanUnkari
Sarjataulukossa53
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-11-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit1-22-3
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä7-79-7
MoldovaAndorra
Sarjataulukossa65
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-20-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit1-80-5
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-30-2-4
Maalipuntari 6 edellistä3-101-13
ArmeniaLiechtenstein
Sarjataulukossa56
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-20-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit1-40-8
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-30-1-5
Maalipuntari 6 edellistä13-96-18
TurkkiRanska
Sarjataulukossa21
Voitot-tasapelit-häviöt2-0-02-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit6-08-1
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-15-0-1
Maalipuntari 6 edellistä10-213-4
KreikkaItalia
Sarjataulukossa21
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-02-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit4-28-0
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-34-2-0
Maalipuntari 6 edellistä6-711-1
Valko-VenäjäSaksa
Sarjataulukossa52
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-21-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit1-63-2
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä6-610-10
BelgiaKazakstan
Sarjataulukossa13
Voitot-tasapelit-häviöt2-0-01-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit5-13-4
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä12-810-7
SkotlantiKypros
Sarjataulukossa54
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-11-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit2-35-2
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-31-2-3
Maalipuntari 6 edellistä11-108-6
Espanja NEtelä-Afrikka N
Sarjataulukossa11
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-10-1-5
Maalipuntari 6 edellistä10-45-20
Norja NNigeria N
Sarjataulukossa22
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-13-0-3
Maalipuntari 6 edellistä16-510-10
CearaBahia
Sarjataulukossa116
Voitot-tasapelit-häviöt3-0-44-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit10-810-8
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-87-6
GremioFortaleza
Sarjataulukossa1914
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-42-1-4
Tehdyt-päästetyt maalit8-116-11
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä7-96-7
PalmeirasParanaense
Sarjataulukossa110
Voitot-tasapelit-häviöt6-1-03-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit15-212-9
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä11-28-8
FluminenseFlamengo
Sarjataulukossa164
Voitot-tasapelit-häviöt2-0-54-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit12-1513-9
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä12-1410-8
CruzeiroCorinthians
Sarjataulukossa159
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-43-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit8-147-4
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä7-117-4
AvaiSao Paulo
Sarjataulukossa208
Voitot-tasapelit-häviöt0-3-43-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit4-97-4
Kuntopuntari 6 edellistä0-3-32-3-1
Maalipuntari 6 edellistä3-75-4

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö