Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 9.3.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi hyödyntää haluamallaan tavalla.

Southampton – Tottenham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Tottenham matkustaa Southamptonin vieraaksi. Kotijoukkue taisteli viimeksi hienosti Manchester Unitedin vieraana, mutta joutui lopulta taipumaan loppuhetkien osumalla. Edelliseen kuuteen otteluun on voitettu vain Fulham, mutta useissa peleissä peliesitykset ovat olleet aivan kelvollisia. Pitkästä aikaa maalinteossa on onnistuttu kahteen peräkkäiseen otteluun enemmän kuin kerran. Paras maalintekijä on kärsinyt loukkaantumisista. Spurs nappasi viikolla Mestarien liigassa jatkopaikan Dortmundilta, mutta sarjassa viimeiset kolme ottelua eivät ole tuottaneet voittoja. Viimeksi pelattiin pistejako Arsenalin kanssa. Saksassa lopputulos olisi voinut olla ilman loistavaa maalivahtipelaamista erilainen. Otteluohjelma ei ole ollut helppo. Maalinteon kanssa on ollut tökkimistä. Materiaaliltaan lontoolaiset ovat monta pykälää parempi kokonaisuus ja itseluottamus on takaisin nousussa Mestarien liigan jatkopaikan ansiosta. Lisäksi isossa kuvassa miehistö on ollut sarjan paras vierailija. Varsinkin nipun kovan temmon kanssa Saints joutuu ongelmiin. Pienemmästä lepoajasta huolimatta Lilywhites on merkittävä voittajasuosikki.

Newcastle – Everton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Newcastle saa vastaansa Evertonin. Harakat hävisivät viimeksi parilla maalilla West Hamille, mutta pisteeseen venyminen ei olisi ollut iso vääryys. Kotijoukkue on pelannut muuten nousujohteisesti, ja kotona alla on sarjassa neljään edelliseen taistoon yhtä monta voittoa. Sinipaidat pelasivat viimeksi pistejaon Liverpoolin kanssa. Tasapeli oli lopulta melko ansaittu. Vierasjoukkueen tekeminen on myös menossa parempaan suuntaan. Toki yhä maalinteko on useassa pelissä kapealla pohjalla. Miehistö on tehnyt sarjassa tammikuun puolen välin jälkeen kerran enemmän kuin maalin. Toffeesilla ei ole asiaa Euroopan kentille, mutta putoamisviivakin on hyvän etäisyyden päässä. Isossa kuvassa kausi on ollut pettymys, sillä potentiaalia olisi parempaan. Materiaali on kaksikosta parempi. Isännillä on muutamalla epäonnistumisella ainekset joutua putoamisviivan tuntumaan. Viimeksi heille tehtiin pitkästä aikaa sarjassa enemmän kuin maali. Tiedossa on kierroksen tasaisimpia koitoksia. Vähämaalinen taisto ei sisällä juuri ennakkosuosikkia.

Leicester – Fulham

Leicester kohtaa Fulhamin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Sinipaidat hävisivät viimeksi uuden valmennuksen ensimmäisessä taistossa Watfordille. Tammikuun ensimmäisen päivän jälkeen ainoa voitto on tullut Brightonista. Pelitilanteiden valossa viimeksi pisteeseen venyminen ei olisi ollut vääryys. Ensimmäinen kotiottelu uuden valmennuksen alaisuudessa tarkoittaa sitä, että motivaatio on korkealla. Vierasjoukkue jatkoi viimeksi tappiollisia taistojaan, kun Chelseaa vastaan jäätiin pisteittä. Mökkiläisten tilanne putoamisviivan tuntumassa jatkuu synkkänä. Kyseessä on erittäin vahva ehdokas putoamaan. Monen tekijän pitäisi muuttua, jotta sarjapaikka voitaisiin säilyttää. Varsinkin maalinteko on tuskaa. Lisäksi puolustuspelaaminen on ollut sarjan heikointa. Se on kovin epävarmaa. Tien päällä ei ole voitettu kertaakaan. Lontoolaisillakin valmennusta on ehditty muuttamaan, mutta isompaa korjausta tilanteeseen ei liene tulossa. Materiaaliltaan Ketut ovat selvästi Cottagersia edellä ja näillä perusteluilla vahva ehdokas voittamaan.

Cardiff – West Ham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Cardiff ja West Ham. Walesilaiset ovat hävinneet kolme edellistä otteluaan ja miehistö on tippunut jo putoamisviivan heikommalle puolelle. Varsinkin puolustuspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Lontoolaiset nappasivat viimeksi voiton Newcastlesta. Viiteen edelliseen taistoon kasassa on neljään peliin vähintään pistejako. Heillä alakerta on toiminut pääasiassa hyvin. Reissussa taisteltiin viimeksi hienosti Manchester Cityn vieraana. Tien päällä ei ole tosin voitettu tämän vuoden puolella. Materiaaliltaan Hammers on selvästi parempi kokonaisuus, mutta loukkaantumisia on ollut rasitteena. Terveystilanne ei ole vieläkään ihanteellinen. Itseluottamus ei ole kuitenkaan heikko, sillä viimeiset viikot ovat sisältäneet jopa pistejaon Liverpoolin kanssa. Isännät ovat voittaneet kotonaan kuuteen edelliseen kierrokseen kerran ja sielläkin peliesitykset ovat olleet pidemmän aikaa vaisuja. Bluebirdsille on tehty kotona kahteen edelliseen kierrokseen kahdeksan osumaa. Heilläkin on poissaoloja. Vierailijat ovat illassa ehdottomia ennakkosuosikkeja.

Huddersfield – Bournemouth

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, Huddersfield pyrkii kaatamaan Bournemouthin. Terriers hävisi viimeksi Brightonille, mutta kotona alla on kuitenkin pitkästä aikaa onnistuminen Wolverhamptonin kukistamisen myötä. Tilanne putoamisviivan alapuolella on silti tuskainen. Kasassa on edelleen vain kolme voittoa, joten Wolverhamptonin kaataminen ei ole juurikaan kohentanut asemaa. Mikäli pientä toivoa halutaan elätellä, nyt tarvitaan nopeasti pelivireen muutos. Kotietu on ollut surkea. Muutama tärkeä poissaolo ei helpota tilannetta. Vierasjoukkue hävisi viimeksi Manchester Citylle, eikä viiteen edelliseen kierrokseen alla ole yhtään onnistumisia. Vaikka viimeksi tappio tuli maalilla, pisteittä jääminen oli oikein. Tien päällä alla on murskatappio Arsenalille. Materiaaliltaan Kirsikat ovat selvästi tasokkaampi nippu, mutta itseluottamus ei liene kummoinen. Maalinteko on luonnistunut isossa kuvassa monta pykälää paremmin. Poissaoloja on vierailijoillakin. Lisäksi vieraissa on ollut vaikeaa. Hankalasti ennustettava ilta on edessä. Tulivoimaisemmat punamustat ovat kuitenkin niskan päällä.

Manchester City – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City isännöi Watfordia. Kotijoukkue on voittanut tapaninpäivän jälkeen kaikki kilpailulliset ottelunsa lukuun ottamatta työtapaturmaa Newcastlea vastaan. Taivaansiniset voittivat viimeksi Bournemouthin vain maalilla, mutta kamppailu oli täysin jättiläisten hallinnassa. Hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut pientä takkuamista, mutta pelaajiston itseluottamus on muuten taivaissa, onnistumisia tulee onnistumisien perään ja jokaiseen otteluun osataan valmistautua ja keskittyä hyvin. Vierasjoukkue nappasi viimeksi voiton Leicesteristä, ja edelliseen viiteen kilpailulliseen taistoon alla on kaikkiaan neljä voittoa. Keltamustat ovat siis hyvässä pelivireessä, mutta onneakin on ollut matkassa. Tien päällä alla on lisäksi murskatappio Liverpoolille. Alakerta on toiminut muuten organisoidusti. Euroopan kentille ei ole asiaa, mutta ei myöskään putoamisviivalle. Manchesterilaiset pelaavat ensi viikolla Mestarien liigassa, joten rotaatiota voi olla luvassa. Syyskuun jälkeen kotona on voitettu kaikki ottelut lukuun ottamatta shokkitappiota Crystal Palacelle. Mestaruustaistelun kannalta etenkään tällaiset ottelut eivät saa sisältää pistemenetyksiä.

Bristol – Leeds

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Bristol ja Leeds. Vielä vähän aikaa sitten kovassa pelivireessä olleet isännät ovat pelanneet edelliset kolme kierrosta voitoitta, kun taas vierasjoukkue on voittanut neljään viimeiseen kierrokseen kolmesti. Kotijoukkue tasasi viimeksi pisteet Prestonissa. Pistejako oli ansaittu lopputulos. Puolustuspelaamisen kanssa on tullut pientä heikkenemistä, mutta se toimii edelleen sen verran hyvin, että nousukarsintoihin on hyvä mahdollisuus. Pelivire on kuitenkin kokonaiskuvassa laskussa. United taistelee edelleen sarjan mestaruudesta ja suorasta noususta Valioliigaan. Viimeksi tasokas West Bromwich jäi jalkoihin. Tien päällä hävittiin niukasti QPR:lle, mutta pisteeseen venyminen olisi ollut oikeutettua. Kyseessä on yksi sarjan viihdyttävimmistä ja aktiivisimmista nipuista. Yhtä lailla myös alakerta lukeutuu sarjan kärkipäähän. Terveystilanne ei ole ihan parhaimmillaan. Sarjassa kotonaan City on jäänyt pisteittä marraskuun puolen välin jälkeen kerran, mutta usealla osa-alueella Whites on hieman niskan päällä.

Nottingham – Hull

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Hull matkustaa Nottinghamin vieraaksi. Kotijoukkueella on alla parin maalin melko ansaittu tappio Stokelle, mutta sitä edelsi neljä taistoa, jotka tuottivat vähintään pistejakoja. Kotona on alla hyvä voitto Derbystä. Forestin vahvuus löytyy edelleen tiiviistä puolustuspelaamisesta. Kotona on voitettu viiteen edelliseen taistoon neljästi. Lähiaikoina on saatu pisteitä myös esimerkiksi tasokkaalta West Bromwichilta ja Prestonilta. Tiikerit ovat voittaneet edelliset kaksi otteluaan, mutta varsinkin Birminghamia vastaan onneakin oli matkassa. Tien päällä ei ole vielä alkuvuonna voitettu. Siellä hävittiin viimeksi rumasti Brentfordille. Vieraissa alakerrassa on ollut ajoittain selviäkin haasteita. Kotona tilanne on ollut parempi. Loukkaantumisia on yhä rasitteena, mutta punapaidatkaan eivät ole poissaoloitta. Oranssimustien sijoitus sarjataulukossa on hieman yläkanttiin. Isompi potentiaali löytyy Tricky Treesiltä. Materiaaliltaan isännät ovat parempi kokonaisuus ja itseluottamusta on saatu alkuvuodesta parannettua. Kyseessä on ansaitusti lievä ennakkosuosikki.

Bolton – Millwall

Bolton ja Millwall taistelevat paremmuudestaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue hävisi viimeksi odotetusti Swansealle, kun taas vierasjoukkueella on alla pisteittä jääminen kärkipään Norwichia vastaan. Kamppailu oli kuitenkin lopulta melko tasainen. Isännät ovat pelanneet jälleen pitkään heikosti, sillä edelliseen kymmeneen otteluun alla on yksi voitto. Kyseessä on yksi vahvimmista ehdokkaista putoamaan. Varsinkin hyökkäyspelaaminen on aivan liian heikolla pohjalla. Monesti myös alakerran kanssa on vaikeaa. Kotona hävittiin viimeksi Norwichille neljällä maalilla. Kotietu on ollut sarjan heikoin. Perustaso ei ylipäätänsä riitä. Lukuisat loukkaantumiset eivät myöskään helpota tilannetta. Vierailijat ovat hävinneet edelliset kolme otteluaan, mutta Norwich-pelin ohella Hullia vastaan olisi ollut mahdollisuus pistejakoon. Heilläkin putoamistaistelu on rasitteena. Ratkaisuvoimaa löytyy kuitenkin enemmän. Tasokkaammat Leijonat ovat voittaneet tien päällä vasta kahdesti, mutta nyt täyteen pistepottiin avautuu hyvä mahdollisuus.

QPR – Stoke

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa QPR saa vastaansa Stoken. Ärrät hävisivät edellisellä kierroksella selvästi Brentfordille, mutta kotona on alla täysi pistepotti tasokkaasta Leedsistä. Edelliseen seitsemään kierrokseen nippu on hävinnyt kuudesti. Pelaajiston itseluottamus on odotetusti heikko, vaikka Leeds saatiin yllätettyä. Vierasjoukkueen kausi on ollut selvä pettymys, sillä osaaminen ja materiaali mahdollistaisivat sijoitukset nousukarsinnoissa. Varsinkin hyökkäyspelaaminen on ollut vaikeaa. Viimeksi voitettiin kuitenkin Nottingham pelaten vähintään kelvollisesti. Alla on neljä kamppailua, jotka ovat tuottaneet vähintään pistejakoja. Toisaalta Ipswichiä ja Wigania vastaan olisi ollut syytä venyä parempaan. Tien päällä ei ole voitettu moneen kuukauteen. Etenkin siellä maalinteko on ollut vaikeaa. Kärjessä lienee myös vähän terveyshuolia. Toisaalta alakerta on toiminut pidemmän aikaa hyvin. Miehistöllä on vielä periaatteessa ohuet mahdollisuudet mukaan nousukarsintoihin, mutta nyt on tultava useita onnistumisia. Materiaaliltaan Potters on toki tasokkaampi, mutta ei heitä saa näillä tiedoilla ennakkosuosikiksi. Luvassa on erittäin tasainen koitos.

Middlesbrough – Brentford

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Middlesbrough ja Brenford kohtaavat toisensa. Kotijoukkue pelasi viimeksi maalittoman tasapelin Wiganin kanssa, vaikka pelitilanteiden valossa täyteen pistepottiin olisi ollut hyvä mahdollisuus. Kotona alla on odotettu voitto QPR:stä. Neljään viimeiseen peliin omiin on mennyt yhteensä yksi maali. Puolustuspelaaminen on muutenkin yksi sarjan parhaimmista. Vierasjoukkue voitti viimeksi selvästi QPR:n, mutta tien päällä on ollut vaikeuksia. Kotona menestymistä tulee hyvin, mutta reissussa kasassa on edelleen yksi voitto. Bees on tulivoimainen nippu, mutta tien päällä sitä hyödynnetään selvästi alakanttiin. Toki sielläkin maalintekoon on löytynyt resursseja, mutta alakerran virhealttius on maksanut voittoja. Viihdyttävä pelitapa on kuitenkin se, jolla matkapeleihinkin halutaan lähteä. Lisäksi vieraissa epäonneakin on ollut. Borolla on rasitteenaan ainakin muutamia loukkaantumisia. Miehistö on jäänyt kotonaan pisteittä viimeksi tapaninpäivänä. Toisaalta sielläkin maalinteko on usein haastavaa. Perustasoltaan niput ovat hyvin lähellä toisiaan. Iltaan on vaikeaa löytää juuri ennakkosuosikkia. Smoggies kohtaa nyt tulivoimaisen ja rohkean nipun, mutta kuten todettu, reissussa on ollut paljon vaikeampaa kuin kotona.

Reading – Wigan

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Reading saa vieraakseen Wiganin. Isännät nappasivat viimeksi täyden pistepotin heikosta Ipswichistä, kun taas kotona on alla vähämaalinen tasapeli Rotherhamin kanssa. Putoamistaistelun kannalta varsinkin Ipswichin kaataminen oli tärkeää. Miehistö on ollut muutenkin varsin hyvässä pelivireessä. Vaikka voittoja on napattu harvakseltaan, edelliseen seitsemään kierrokseen ainoa tappio on tullut Sheffield Unitedille. Puolustuspelaaminen on toiminut lukuun ottamatta selvää tappiota Sheffield Unitedille. Vierasjoukkue hävisi viimeksi Derbylle, vaikka pisteeseen olisi ollut mahdollisuus. Athletic on saanut lähiaikoina paljon pistejakoja, mutta voittoihin ei ole pystytty viimeiseen kahdeksaan otteluun kuin kerran. Putoamiskamppailu on myös vierailijoiden rasitteena. Reissussa on yhä vaikeaa. Siellä ei ole voitettu kuin kerran. Toisaalta kuuteen edelliseen otteluun viidesti heille on tehty korkeintaan maali. Ainakin Royals kärsii useammasta loukkaantumisesta. Miehistö ei ole hävinnyt kotonaan neljään edelliseen kertaan. Kotietu ei ole ollut muuten kummoinen. Pisteiden tarve on sen verran iso, että tiukka ja vähämaalinen koitos on luvassa.

Derby – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Derby saa vastaansa Sheffield Wednesdayn. Kotijoukkue pääsi viimeksi takaisin voittojen pariin, kun Wigan saatiin kaadettua. Isännät ovat pelanneet muuten pidemmän aikaa heikosti, sillä kasassa on kuuteen edelliseen taistoon vain yksi voitto. Yksi niistä oli FA Cupissa. Pelitilanteiden valossa viimeksi ei olisi ollut iso vääryys jäädä voitotta. Vierasjoukkue pelasi viimeksi maalittoman tasapelin Sheffield Unitedin kanssa. Alla on sarjassa kahdeksan kierrosta ilman tappioita. Miehistö on pitänyt lähiaikoina useita tulivoimaisia nippuja hyvin kurissa. Heille on tehty sarjassa joulukuun puolen välin jälkeen vain kerran enemmän kuin maali. Nyt myös maalinteon kanssa on saatu onnistumisia. Varsinkin Rams kärsii lukuisista loukkaantumisista, mutta Owls ei ole liikenteessä myöskään poissaoloitta. Valkopaitojen heikoista peliesityksistä huolimatta kotona on jääty pisteittä marraskuun puolen välin jälkeen vain kerran. Siellä heille on tehty järjestäen pieniä maalimääriä. Aineksia löytyy yhteen kierroksen tasaisimpaan otteluun.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
100 % 200 €4 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,80 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€3 X D+BEsittelySiirry kasinolle
Riskitön vetoIlmaisvedon voitot X 1EsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 9.3.2019 | Tilastot

SouthamptonTottenham
Sarjataulukossa173
Voitot-tasapelit-häviöt6-9-1420-1-8
Tehdyt-päästetyt maalit32-4956-30
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä7-98-7
Laukauksia/ottelu12,913,3
Pallonhallinta45,70 %56,80 %
Syöttöprosentti75,00 %83,30 %
LoukkaantumisetObafemi, Ings, LeminaAlli
Pelikiellossa
NewcastleEverton
Sarjataulukossa1410
Voitot-tasapelit-häviöt8-7-1410-7-12
Tehdyt-päästetyt maalit26-3639-39
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä7-55-6
Laukauksia/ottelu11,412,2
Pallonhallinta42,80 %51,20 %
Syöttöprosentti72,70 %76,90 %
LoukkaantumisetClark, Elliot, LongstraffBaines
Pelikiellossa
LeicesterFulham
Sarjataulukossa1119
Voitot-tasapelit-häviöt10-5-144-5-20
Tehdyt-päästetyt maalit35-4127-65
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-41-0-5
Maalipuntari 6 edellistä6-126-14
Laukauksia/ottelu13,412,4
Pallonhallinta50,20 %48,50 %
Syöttöprosentti77,90 %79,10 %
LoukkaantumisetAlbrighton, AmarteyBettinelli, Mawson, Schürrle
Pelikiellossa
CardiffWest Ham
Sarjataulukossa189
Voitot-tasapelit-häviöt7-4-1811-6-12
Tehdyt-päästetyt maalit25-5737-41
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-42-2-2
Maalipuntari 6 edellistä6-137-7
Laukauksia/ottelu10,811,2
Pallonhallinta39,80 %47,90 %
Syöttöprosentti64,40 %78,00 %
LoukkaantumisetBambaReid, Sanchez, Wilshere, Yarmolenko, Johnson
Pelikiellossa
HuddersfieldBournemouth
Sarjataulukossa2012
Voitot-tasapelit-häviöt3-5-2110-4-15
Tehdyt-päästetyt maalit15-5139-54
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-51-1-4
Maalipuntari 6 edellistä2-116-12
Laukauksia/ottelu10,711,6
Pallonhallinta48,20 %46,80 %
Syöttöprosentti76,30 %78,00 %
LoukkaantumisetDiakhaby, Mbenza, WilliamsStanislas, Wilson, Solanke, Francis, S. Cook, L. Cook
PelikiellossaSmith
Manchester CityWatford
Sarjataulukossa18
Voitot-tasapelit-häviöt23-2-412-7-10
Tehdyt-päästetyt maalit76-2041-41
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä14-39-9
Laukauksia/ottelu17,411
Pallonhallinta63,90 %47,50 %
Syöttöprosentti88,90 %75,20 %
LoukkaantumisetBravo, Laporte, Fernandinho, Delph, De BruyneKiko
Pelikiellossa
BristolLeeds
Sarjataulukossa62
Voitot-tasapelit-häviöt15-9-1020-7-8
Tehdyt-päästetyt maalit44-3659-38
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-710-7
Laukauksia/ottelu13,116
Pallonhallinta51,10 %59,50 %
Syöttöprosentti72,10 %79,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
NottinghamHull
Sarjataulukossa910
Voitot-tasapelit-häviöt12-14-914-8-13
Tehdyt-päästetyt maalit47-4050-48
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä5-79-10
Laukauksia/ottelu11,610,8
Pallonhallinta50,20 %46,70 %
Syöttöprosentti73,70 %68,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BoltonMillwall
Sarjataulukossa2320
Voitot-tasapelit-häviöt6-8-218-10-17
Tehdyt-päästetyt maalit22-5538-53
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-50-2-4
Maalipuntari 6 edellistä3-123-9
Laukauksia/ottelu9,512
Pallonhallinta42,70 %45,20 %
Syöttöprosentti66,10 %64,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
QPRStoke
Sarjataulukossa1816
Voitot-tasapelit-häviöt12-6-1710-14-11
Tehdyt-päästetyt maalit42-5537-42
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-51-3-2
Maalipuntari 6 edellistä6-134-5
Laukauksia/ottelu1311,2
Pallonhallinta45,70 %51,20 %
Syöttöprosentti69,40 %77,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MiddlesbroughBrentford
Sarjataulukossa515
Voitot-tasapelit-häviöt15-13-612-10-12
Tehdyt-päästetyt maalit38-2458-46
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-14-0-2
Maalipuntari 6 edellistä7-415-7
Laukauksia/ottelu13,415
Pallonhallinta46,30 %56,10 %
Syöttöprosentti70,90 %79,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingWigan
Sarjataulukossa2119
Voitot-tasapelit-häviöt7-12-169-9-17
Tehdyt-päästetyt maalit37-5134-49
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-11-4-1
Maalipuntari 6 edellistä5-75-5
Laukauksia/ottelu11,512,4
Pallonhallinta50,60 %48,80 %
Syöttöprosentti77,00 %70,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
DerbySheffield Wednesday
Sarjataulukossa713
Voitot-tasapelit-häviöt15-9-1112-12-11
Tehdyt-päästetyt maalit45-4341-48
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-4-0
Maalipuntari 6 edellistä5-76-3
Laukauksia/ottelu13,411,9
Pallonhallinta53,80 %48,70 %
Syöttöprosentti77,20 %73,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Riskitön vetoIlmaisvedon voitot X 1EsittelySiirry kasinolle
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 50% 100€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100% 50€5 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 200 €4 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,80 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 50€7 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€3 X D+BEsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2018 | Sivustokartta | Evästeet