Kolikkopeleiltä 100 ilmaiskierrosta Hugo tai Motörhead

Peliyhtiö Kolikkopelit tarjoaa uusille asiakkaille 100 ilmaiskierrosta Hugo – tai Motörhead -peliin kampanjakoodilla HUGO tai LEMMY. Sinulla on uutena asiakkaana mahdollisuus saada yhteensä 600 ilmaiskierrosta. Tämä on tarjous, joka on ilmaiskierrosten osalta ehdottomasti yksi parhaimmista.

Kun rekisteröidyt Kolikkopeleille, saat 500 ilmaiskierrosta Starburstiin, jotka ovat jaettuna 50 päivälle. Se tarkoittaa kymmentä ilmaiskierrosta päivittäin. Lisäksi talletusbonus on 100 prosenttia 100 euroon asti.

Tarjous 100 ilmaiskierrokseen on voimassa toistaiseksi ja vain niille, jotka rekisteröityvät 22. syyskuuta tai kyseisen ajankohdan jälkeen. Ilmaiskierrokset ovat voimassa seitsemän vuorokautta bonuskoodin käyttämisestä. Jotta saat 100 ilmaiskierrosta, sinun tulee tallettaa vähintään kymmenen euroa.

Kolikkopelien yleiset käyttäjä- ja bonusehdot ovat voimassa. Huomioithan vielä, että tarjous on ainoastaan uusille asiakkaille, joten mikäli olet jo nettikasinon asiakas, tämä kampanja ei ole sinulle.

OTA ILMAISKIERROKSET KOLIKKOPELEILLÄ!

18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö