Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

El Clásico ilmaiseksi netistä | Real Madrid Barcelona live stream

Barcelona ja Real Madrid ilmaiseksi netistä| El Clásico live stream 

Real Madrid vs Barcelona ilmaiseksi netistä ja Barcelona – Real Madrid live stream myös. El Clásico live stream lähetykset ilmaiseksi netistä ovat Unibet-TV tarjontaa. Runsaaseen valikoimaan kuuluu monta eri sarjaa ja lajia. Yksi suurista on tietenkin La Liga ja samalla El Clásico. Huikeista klassikoista kuuluu tarjontaan molemmat:

  • El Clásico ilmaiseksi netistä: Real Madrid – Barcelona | Live streram 2017 – 2018
  • El Clásico ilmaiseksi netistä Barcelona – Real Madrid | Live stream 2017 – 2018

Hyödynnä Unibet vedonlyöntipalvelua ja rekisteröidy nyt ilmaiseksi. Katso näin El Clásico ilmaiseksi netistä!

Rekisteröidy ja katso urheilua veloituksetta

El Clásico | Real Madrid ja Barcelona

Jalkapallon El Clásico on espanjalaisessa jalkapalloilussa järjestettävä tapahtuma, jossa pelaavat vastakkain maan menestyneimpiin joukkueisiin lukeutuvat Real Madrid ja Barcelona. Lähtökohtaisesti El Clásicoita pelataan kauden aikana vähintään kaksi kertaa. Toinen ottelu pelataan Real Madridin kotiareenalla Santiago Bernabeulla ja toinen välienselvittely käydään Camp Noulla. Lisäkohtaamiset voivat tulla sekä Copa del Reyssä että Mestarien liigassa, Euroopan Supercupissa kuin myös Espanjan Supercupissa. Parhaimmillaan joukkueet voivat kohdata kauden aikana yhdeksästi.

El Clásico Real Madrid - Barcelona live stream

Real Madrid ja Barcelona edustavat siis kaupunkeja, jotka ovat Espanjan jalkapalloilussa kaksi merkittävintä. Real Madrid on voittanut historiansa aikana yhteensä yli 70 pokaalia eri kilpailuista, Barcelonalla niitä on lähestulkoon vastaava lukema. Karusta erosta kertoo hyvin se, että kolmanneksi eniten voittaneella Athletic Bilbaolla on pokaaleja on hieman yli 30 kappaletta. Espanjan sisällissodan aikaiset ja sen jälkeiset poliittiset asetelmat tuovat El Clásicoon omat lisämausteet, sillä sisällissodassa Real Madrid edusti yhtenäistä Espanjaa, kun taas Barcelona edusti itsenäistä Kataloniaa.

la liga el clasico live stream

El Clásicoa pidetään maailman seuratuimpana vuosittaisena seurajoukkueiden välisenä kohtaamisena. Sen potentiaalinen televisioyleisö on satoja miljoonia katsojia. El Clásicoa näytetään suorana lähetyksenä kymmenissä maissa eri puolilla maailmaa. Joukkueilla on erittäin vahvat kannustusjoukot myös esimerkiksi Aasian eri maissa.

El Clásicon parhaimpia maalintekijöitä ovat olleet Alfredo di Stéfano, joka viimeisteli pelaajauransa aikana 18 maalia. Raúlilla on kasassa 15 maalia ja Césarilla yksi maali häntä vähemmän. Aktiivipelaajista korkeammalla on Barcelonassa pelaava Lionel Messi. Mielenkiintoisena yksityiskohtana Luis Suárez on viimeistellyt El Clásicoissa kahdeksan maalia, mutta tässä tapauksessa kyse ei ole Barcelonassa pelaavasta uruguyalaistähdestä, vaan hän lopetti pelaajauransa monia kymmeniä vuosia sitten.

Oman mausteensa El Clásicon historiaan tuo se, että ketkä pelaajista ovat edustaneet uransa aikana niin Real Madridia kuin Barcelonaakin. Yksi kohutuimpia tapahtumia oli, kun Luis Enrique siiry Real Madridista Barcelonaan ja Luís Figo siirtyi puolestaan Barcelonasta “Valkoiseen taloon”. Esimerkiksi Javier Saviola, Samuel Eto’o, Michael Laudrup ja itseasiassa yllättävän moni muukin pelaaja on edustanut urallaan kumpaakin seuraa. Mukaan mahtuu myös Ronaldo, mutta hänestä puhuttaessa kyseessä ei ole Real Madridin supertähti, vaan uransa jo lopettanut brasilialainen.

Barcelona-Real Madrid ilmaiseksi

Barcelonan kaikki kotipelit ilmaiseksi kuuluu Unibet tarjontaan.

Real Madrid vs Barcelona ilmaiseksi

Kaikki Madridissa pelattavat ottelut kuuluvat myös tarjontaan. Näin ollen voit katsoa myös ottelun Real Madrid – Barcelona ilmaiseksi netistä!

El Clásico 2017 – 2018 live stream ilmaiseksi netistä

Katso El Clásico Real Madrid – Barcelona tai Barcelona – Real Madrid live stream ilmaiseksi netistä Unibetin kautta. Pelitilillä on oltava vähintään sentti rahaa, mutta raha ei kulu joten voit katsoa huippu-urheilua ilmaiseksi!

Rekisteriödy | Katso urheilua veloituksetta netistä

Barcelona - Real Madrid live stream

Katso El Clásico 2018 – 2017  ilmaiseksi netistä – Christiano Ronaldon Real Madrid ja Lionel Messin Barcelona live streamit.

18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö

Tietoa meistä | Ota yhteyttä