Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Naapurit tulokset

Naapurit tulokset

Naapurit tulokset. Kokeile ja hyödynnä myös ilmaista pelirahaa kun tarjolla kerran on! Ne eivät vaadi talletusta, mutta voittaa todellakin voi.

kolikkopelit isot bonukset

Naapurit tulokset YLE

bingohuone tonneja

uudet Naapurit tulokset

 

suomikasino 7 iso leveä banneri

Naapurit peli

Naapurit on hauska vuonna 2014 kehitetty pelimuoto, johon osallistutaan oman vakituisen kotiosoitteen avulla. Peliyhtiön asiakasrekisterissä olevaa henkilön vakituista osoitetta käytetään siinä, että pelissä olevat pelitiedot ovat oikein. Tärkeää on, että se vastaa Maistraattien ja Väestörekisterikeskuksen ylläpitämässä väestötietojärjestelmässä olevaa kyseisen osoitteen koordinaattia.

Viikon jokaisena päivänä sunnuntaista lauantaihin yksi onnekas voittaa päävoiton. Naapurit-pelimuodon idea perustuu siihen, että muut voitot jaetaan päävoittajan osoitetta lähinnä asuville pelaajille. Jos naapurisi voittaa, myös sinulla on mahdollisuus voittaa. Kaikkein lähimmät pelit voittavat toisessa voittoluokassa, seuraavat kolmannessa ja niin edelleen. Tilanne jatkuu niin pitkälle, kunnes kaikki voitot on jaettu. Lisäksi lauantaina arvotaan eri puolille Suomea yksittäisiä voittosummia.

Tarvittaessa suoritetaan arvonta heti voittojen jakamisen yhteydessä, jos sattuu käymään niin, että useammalla pelaajalla on sama etäisyys päävoittajaan ja suurempaan voittoluokkaan on tarjolla voittojen määrää enemmän pelaajia.

Naapurit-peliä pääsee pelaamaan kuukauden jäljellä olevat arvonnat 75 sentin kappalehintaan. Se käsittää yhden arvonnan hinnan. Peli maksaa kuitenkin korkeintaan 20 euroa kuussa. Voit myös osallistua seuraavan kalenterikuukauden kaikkiin arvontoihin. Peli maksaa siinä tapauksessa kuukaudesta riippumatta aina 20 euroa. Peliaika sulkeutuu joka päivä kello 17.00. Sen jälkeen pelatut pelit osallistuvat Naapurit-peliin seuraavan päivän arvonnasta alkaen. Tärkeänä yksityiskohtana on mahdollista samanaikaisesti olla voimassa korkeintaan viisi Naapurit-peliä yhden kuukauden aikana.

Mikäli peliyhtiö ei saa jostain syystä osoitetta tai sen paikkatietoa väestötietojärjestelmästä, pelaaja ei voi valitettavasti tulla mukaan Naapurit-peliin. Esimerkiksi osoitteen luovutuskielto, vakituisen osoitteen puuttuminen tai se, että pelaaja on muuttanut ulkomaille tai, että osoitteeseen kohdistuvia koordinaatteja ei ole saatavilla ovat syitä sille, että miksi pelaaminen saattaa mahdollisesti epäonnistua.

Naapurit-pelin päävoitto on 100 000 euroa. Pelaaja ei valitse itse numeroita eikä täytä kuponkia, vaan tunnistautuminen riittää kortin tai pelitilin tunnusten avulla. Aivan vastaavaa peliähän ei ole peliyhtiön mukaan toistaiseksi maailmassa muualla.

 

veikkaushuone 5 euroa

 

Vihjemedia.com | Uusimmat naapurit tulokset netissä. 

18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö