Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

NHL vihjeet

NHL VIHJEET

NHL vihjeet ovat osa Vihjemedian tarjontaa. NHL on lyhenne sanoista National Hockey League joka tarkoittaa kansallista jääkiekkoliigaa. Käytännössä tämä jääkiekkosarja on maailman suurin ja arvostetuin sekä erittäin kansainvälinen. Ottelut pelataan USA:ssa ja Kanadassa, mutta mm. kauden avausotteluita on pelattu myös muualla. Jopa Suomessa on pelattu NHL-pelejä. NHL perustettiin vuonna 1917 ja sarjassa on 30 joukkuetta. Näistä 7 on Kanadasta ja 23 USA:sta. Ammattilaissarja NHL ja sen vihjeet ovat osa Vihjemedian vedonlyönti ja urheilutarjontaa. Pääosaa tarjoaa NHL vihjeet, mutta mukana on myös ennakoita ja uutisia. Lisätietoja itse sarjasta ja löytyy mm. Wikipediasta.

nhl vihjeetVoitolliset NHL vihjeet

Vihjemediassa tarjoamme vedonlyöntivihjeitä muutamaan eri lajiin. Meille tärkeää on, että vedonlyöntivihjeistä pidetään seurantaa. Tämä on käytännössä tulosseuranta, joka kertoo miten vihjeet ovat sujuneet. NHL ei ole eroteltu vaan tulosseuranta on lajeittain. Jääkiekon sekä muiden lajien osalta löydät tulosseurannan sivulta veikkausvihjeet. Suosittelemme tarkistamaan seurannat aina on sitten kyseessä Vihjemedia tai muu sivusto. Tämän jälkeen seuratkaa vihjeitä ja tehkää omat päätökset kannattaako vihjeiden hyödyntäminen. Mikäli tulosseurantaa ei löydy kertoo se usein karua kieltä vihjaajan ammattitaidosta.

NHL vihjeet joita julkaisemme löytää mm. etusivultamme, mutta muutama uusin vedonlyöntivihje löytyy myös tämän sivun oikealta puolelta. Vihjeet ovat aivan kuten mitkä muut vastaavat tahansa. Hyödynnä ne harkiten, mutta kuitenkin mahdollisimman nopeasti julkaisun jälkeen. Tämä, jotta arvio olisi mahdollisimman tuore. Mistä sitten tiedät koska uusimmat vihjeet ovat julkaistu? Voit tietenkin seurata etusivuamme, mutta helpompaa on jos olet mukana sosiaalisessa mediassa. Emme kuten useat muut lähetä turhia viestejä tai mainosviestejä vaan itse infon kun NHL vedot ovat julki. Tämän näkee historiastammekin. Meitä kannattaa seurata Facebookissa ja / tai Twitterissä. Vaikka olemme mukana muissakin sosiaalisissa kanavissa emme niissä ole aktiivisia.

NHL vihjeitä hyödyntäessä on tärkeää sama kun muitakin vedonlyöntivihjeitä poimiessa eli pelaa vain parhailla kertoimilla. Tällä on aidosti merkitystä vaikka ero voi alkuun tuntua marginaaliselta, mutta sitä se ei ole kun NHL tai muita vetoja on kertynyt runsain mitoin. Parhaat kertoimet saa kun on usea pelitili vedonlyöntitoimistoille.  Lisäksi uutena pelaajana saa rahanarvoiset edut eli vedonlyöntibonukset.

Jännitä NHL vetoja!

Miten kävikään, osuiko NHL vihjeet? Lisää jännitystä tarjoaa DTMTS palvelu, joka näyttää koosteet otteluista paljastamatta tulosta. Jännittävä tapa avata aamu – katso koosteet ja hörppää aamukahvit!

NHL tilanteet

YLE teksti-tv tarjoaa perustietoa sarjasta. Nämä kertovat myös koska tulevat pelit pelataan ja niistä löytyy tulokset. Mikäli siis olet hyödyntänyt NHL vihjeet ja haluat jännittää DTMS palvelun kautta niin katso  tilastoja, sillä niistä voit ehkä päätellä tulokset.

 

Vihjemedia.com NHL vihjeet

Parhaat NHL vihjeet vihjemedia.com

Vihjemedian NHL vihjeitä

NHL pistepörssi

NHL vedot pisteistä?

Maalivahti voi pelastaa NHL vedot

 

18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö

Tietoa meistä | Ota yhteyttä