Ronnie O’Sullivan – Boonyarit Kaettikun | Live Stream

Katso O’Sullivan – Kaettikun live stream ilmaiseksi netistä. Vedonlyöjälle suunnattuun palveluun pääsee mukaan rekisteröitymällä Unibetille. Lisätiedot: Unibet-TV.

Snookerin UK Championshipin ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Englannin Ronnie O’Sullivan ja Thaimaan Boonyarit Kaettikun. Kuten olettaa sopii, kohtaaminen pelataan tv-pöydällä. Aikaisemmin herrat eivät ole pelanneet vastakkain, joten tämä on ensimmäinen kohtaaminen. Rankingia katsomalla O’Sullivan tulee nappaamaan Kaettikunista murskavoiton ja tässä tapauksessa ranking ei valehtele. Muu tulos kuin englantilaisen selkeä voitto olisi ehdottomasti suuri yllätys.

O’Sullivan ei ole menestynyt tällä kaudella lainkaan toivotulla tavalla. Englantilainen on ollut finaalissa niin European Mastersissa kuin Champion of Championsissä, mutta molemmilla kerroilla “The Rocket” joutui toteamaan vastustajansa paremmakseen. O’Sullivan on pelannut syksyn aikana yllättävän paljon, sillä hän on viime kausina jättänyt erittäin paljon turnauksia pelaamatta. Nythän kaveri aloitti pelaamisen jo Shanghai Mastersissa. Sen jälkeen vuorossa oli International Championshipin karsinnat.

Kuten mainitsimme, O’Sullivan ei ole menestynyt tällä kaudella odotetulla tavalla. Englantilainen on pelaaja, joka vaatii itseltään täydellisyyttä. Se on henkisesti erityisen hankalaa, kun menestymistä ei tule. Monille pelaajille kaksi finaalipaikkaa syksyn ajalta olisi mahtava suoritus, mutta O’Sullivanille ei, sillä hänelle ei kelpaa muu kuin mestaruus. “The Rocket” on pelatessaan aina turnauksen kuin turnauksen suurin ennakkosuosikki, mutta ensimmäinen mestaruus tältä kaudelta antaa edelleen odottaa.

Edellisen kerran O’Sullivan pelasi viime viikolla Pohjois-Irlannin avoimissa, jossa englantilainen hävisi neljännellä kierroksella Kyren Wilsonille. Aikaisemmin “The Rocket” oli pelannut hyvin, sillä hän oli hävinnyt kolmella ensimmäisellä kierroksella vain muutamia freimejä. Kenties kaikkien aikojen lahjakkain tapaus pelasi toisella kierroksella Jimmy Whitea ja se oli peli, jota yleisö tuli sankoin joukoin katsomaan. Kahden ystävän välienselvittelyssä “The Whirlwind” hävisi hyvästä taistelusta huolimatta.

Ennen Pohjois-Irlannin avoimia O’Sullivan pelasi Champion of Championsissa. Siellä ensimmäisellä kierroksella englantilainen kaatoi Robin Hullin freimein 4-2. Muuten “The Rocket” antoi kyytiä esimerkiksi Mark Allenille, joka joutui pettymään viime viikolla omassa kotikilpailussaan. O’Sullivan kohtasi finaalissa John Higginsin, joka oli hetkeä aikaisemmin voittanut mestaruuden China Championshipissä. Englantilainen lähti toiselle jaksolle johdossa mutta hän hävisi freimein 10-7.

Vaikka O’Sullivan ei ole ollut niin menestyksekäs kuin häneltä on odotettu, englantilaisesta huokuu sellainen fiilis, että hänellä on edelleen nälkää snookeria kohtaan. Kaverihan on useampaan otteeseen kertonut, että ura on ohi, mutta edelleen ollaan mukana leikissä. O’Sullivanin tapauksessa kannattaa myös mainita, että hänellä on ollut merkittäviä ongelmia talouspuolella, joten niin karulta kuin se kuulostaakin, hän on osittain mukana puhtaasti rahan takia. Sen englantilainen on itsekin myöntänyt.

Kaettikun on thaimaalaispelaaja, joka on snookeria enemmänkin seuraaville varmasti osittain tuntematon kaveri. Hän ei ole saanut tällä kaudella käytännössä mitään aikaiseksi. Muutamaa yksittäistä voittoa lukuunottamatta tappioita on tullut joka suunnasta. Kaettikun on rankingissa sadan huonommalla puolella ja tätä menoa hän ei tule jatkamaan pian ammattilaisena. Thaimaalainen on menestynyt nuorten puolella, joten se on ollut ponnahduslautana ammattilaisuuden puolelle.

Edellisen kerran Kaettikun pelasi viime viikolla Pohjois-Irlannin avoimissa. Siellä tappio tuli Anthony Hamiltonille, joka on ollut viime aikoina hyvässä pelivireessä. English Openissakin thaimaalaisen urakka päättyi avauskierroksella. On kuitenkin sanottava, että surkeasta syksystä huolimatta mukaan mahtuu muutamia valonpilkahduksia. Niin Neil Robertsonia kuin Joe Perryäkin vastaan hän hävisi vasta katkaisufeimissä. Edellisen voiton nuorukainen nappasi syyskuussa 6-redsin MM-kisoissa.

Viime kaudellakin Kaettikun otti osaa esimerkiksi 6-redsin MM-kisoihin. Siellä thaimaalainen nappasi voitot muun muuassa Michael Holtista ja Ryan Daysta, mutta kuuden punaisen pelimuodossa menestyminen on altavastaajalle helpompaa. Kaettikun sai hieman menestystä 6-redsin puolelta myös vuonna 2014, kun hän voitti esimerkiksi Barry Hawkinsin. Joka tapauksessa thaimaalaisen tilanne on se, että tällä kaudella kaveri ei ole voittanut normaalissa snookerissa pelaamalla ainuttakaan peliä.

O’Sullivan on niin suuri ennakkosuosikki Kaettikunia vastaan, että ei ole mitään syytä miksi englantilainen kokisi shokeeravan tappion. Mikäli “The Rocket” voittaa ensimmäiset pari freimiä, se voi katkaista vastustajan selkärangan. On selvää, että kahdesta avauserästä Kaettikunin on voitettava ainakin toinen. O’Sullivan on näyttöhaluinen ja voitonhaluinen, ja UK Championship on turnaus, jossa hän on usein ollut parhaimmillaan. Yleisökin haluaa, että O’Sullivan marssii ainakin finaaliin saakka.

Kertoimia otteluun:

Katso O’Sullivan – Kaettikun live stream ilmaiseksi netissä rekisteröitymällä Unibetille. Tilillä oltava vähintään sentti rahaa, jotta lähetykset voi katsoa livenä netissä. 

18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö