Snooker | John Higgins – Mark Selby | Live Stream

Katso Higgins – Selby live stream ilmaiseksi netistä. Vedonlyöjälle suunnattuun palveluun pääsee mukaan rekisteröitymällä Unibetille. Lisätiedot: Unibet-TV.

Rekisteröidy Unibet-TV asiakkaaksi ilmaiseksi

Snookerin UK Championshipissä pelataan perjantaina kaikki puolivälierät. Todennäköisesti mielenkiintoisin ja kovatasoisin ottelu käydään, kun Skotlannin kokenut John Higgins saa vastaansa Englannin Mark Selbyn. Tiedossa on monella tavalla huippumielenkiintoinen kohtaaminen. Higgins on ollut viimeisten viikkojen aikana snookerkiertueen kovakuntoisin pelaaja, mutta Selby on selkeästi rankingissa ykkösenä ja hän tulee todennäköisesti olemaan sitä vielä pitkälle tämän kauden aikana.

Higgins hävisi Pohjois-Irlannin avoimissa neljännellä kierroksella Mark Williamsia vastaan, mutta muuten skotlantilainen on kulkenut pitkään voitosta voittoon. Hän nappasi ensin mestaruuden China Championshipissä ja hetkeä myöhemmin Champion of Championsissa. Higgins on pystynyt pelaamaan erittäin korkealla tasolla pitkään, vaikka vielä kausi tai pari sitten hän vaihtoi keppiään moneen kertaan, kun peli ei kulkenut. Nyt skotlantilainen on noussut todelliseksi mestarisuosikiksi myös tälle viikolle.

UK Championshipissä Higgins on voittanut yhden huippupelaajan ja kolme vähemmän laadukasta kaveria. Edellisellä kierroksella skotlantilainen nappasi jatkopaikan Mark Allenia vastaan. Tuossa kamppailussa voittaneen pelaajan alku oli erinomainen, sillä hän voitti kaksi ensimmäistä freimiä. “The Pistol” tuli kuitenkin tauolle mentäessä tasatilanteeseen voittaen myös viidennen freimin. Sen jälkeen Higgins meni menojaan. Hän teki neljä kappaletta merkittäviä breikkejä ja suurin niistä oli 101 pistettä.

Selby on ollut viime aikoina hieman heikommassa pelivireessä. Englantilainen ei saanut erityisen hyvää menestymistä China Championshipistä tai Champion of Championsista. Leicesteriläinenhän juhli kuitenkin äskettäin mestaruutta International Championshipissä ja olipa kaveri finaalissa Shanghai Mastersissakin. Selby on kärsinyt tällä kaudella muutamia yllättäviä tappioita. Yksi esimerkki oli tappio Liam Highfieldille English Openissa. Alkukaudella Riika Masterskin päättyi jo toisella kierroksella.

Edellisellä kierroksella Selby voitti Zhang Andan numeroin 1-6. Vielä ottelun alussa kiinalainen pysyi pelissä mukana, mutta sen jälkeen rankingin ykkönen meni menojaan. Selby teki kaksi yli sadan pisteen breikkiä ja merkittäviä lyöntisarjoja neljä kappaletta. Suurin niistä oli pituudeltaan 109 pistettä. Zhang ei puolestaan tehnyt breikkejä juurikaan, sillä avausfreimissä hän sai kylläkin 95 pistettä, mutta ne eivät tulleet isojen lyöntisarjojen vuoksi. Viimeiseksi jääneeseen freimiin kiinalainen sai vain neljä pistettä.

Higginsin ja Selbyn kohtaamisessa kohtaavat kaksi parasta safetypelaajaa, joita löytyy snookerkiertueelta. Molemmat ovat erinomaisia breakbuildereita ja varsinkin skotlantilainen on todella hyökkäävä, mutta safetypelaamisessa on mielenkiintoista nähdä kumpi pystyy savustamaan enemmän virheitä. Higginsillä oli Allenia vastaan hetken aikaa huonoja safetyja ja hänelle epätyypillisiä päällevetovirheitä, mutta skotlantilainen todisti olevansa kuolevainen huikean pelivireen keskelläkin.

Kerroinasettelussa Selbystä on syystä tai toisesta tehty yllättävän selkeä ennakkosuosikki. Englantilainen on päässyt puolivälieriin Higginsiä helpommin, sillä rankingin ykkösnimi ei ole pelannut yhtään niin laadukasta pelaajaa mitä skotlantilainen on tehnyt. Higgins on itse kertonut miten hänen itseluottamuksensa on taivaissa ja kaveri teki äskettäin myös maksimibreikinkin. Näistä lähtökohdista paras pelivalinta on Higginsin voitto tasoituksella. Korkeatasoinen huippupeli on varmasti luvassa.

Pitkävetovihjeet otteluun:

  • Higginsin voitto +2,5 freimin tasoituksella Optibetin kertoimella 1,45. Panoksemme on 2/5.

Katso Higgins – Selby live stream ilmaiseksi netissä rekisteröitymällä Unibetille. Tilillä oltava vähintään sentti rahaa, jotta lähetykset voi katsoa livenä netissä. 

18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö