Sunnuntain vihjeet

Lauantaina oli mukava vetopäivä. Sunnuntaina jatkuu muutamilla vedoilla.

Picture

Venäjä on hurjassa vireessä. Pieni pelko on tietenkin, että vatsa on täynnä ja säästellään kohti pudotuspelejä. Uskotaan kuitenkin että Saksa putoaa reilusti kyydistä ja Venäjä -2,5 maalia veto on hyvä vielä kertoimella 1,[email protected] Panos 2/5.

Toinen vetomme on Suomen otteluun, eli pysymme edelleen MM-kisoissa. USA:n otteluissa voi tulla runsastikin maaleja, mutta kuitenkin Suomen ase on pelityyli, jolla tulee vähän maaleja. Varovaista peliä ja lisäksi vielä loistava Pekka Rinne. Ei kai Thomas myöskään pelaa huomenna, vaan joku paremmassa vireessä oleva? Tämän takai vetomme on under 5,5 kertoimella 1,[email protected] Panos 3/5. Lisäksi samaan otteluun pieni veto USA:lle, sillä ei Suomi vaan ole näin selvä ennakkosuosikki. Vetona USA dnb eli tasapeli ei veloita. Kerroin 2,[email protected] ja panos 1/5.

Huomenna käynnistyy NHL:ssä toinen välierä eli Chicago-Los Angeles Kings. Otteluun saattaa vielä tulla vihje.


Picture

Sunnuntaina pelataan myös Roomassa huikea tennisottelu Rafael Nadal-Novak Djokovic. Djokovic on todella vaikea vastus Nadalille, mutta Nadal on kaikkien aikojen kovin massapelaaja ja suosikki otteluun. Nadalilla ollut raskaita otteluita, mutta pelannut paikoitellen huikeaa tennistä. Hieno ottelu tulossa, vaikka näillä kertoimilla ei vetoa otteluun saadakkaan!

LaLauantain kohokohta oli La Ligassa kun mestaruus ratkesi Atletico Madridille! Hienoa koko sarjalle ja kyseessä oli todella hieno ottelu.
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö